Повезане вести

Свађа Цеце и Поповића у Звездама Гранда: Нисам дошла овде да ме малтретираш

Свађа Цеце и Поповића у Звездама Гранда: Нисам дошла овде да ме малтретираш

Нова 30.09.2021
Цеца Ражнатовић је након сукоба с Драганом Стојковићем Босанцем у претходној епизоди "Звезда Гранда", ушла у озбиљан клинч и са Сашом Поповићем. То се може видети у најави за предстојећу епизоду, која ће бити емитована у суботу… »
Дошла сам овде да оцењујем, а не да ме ти малтретираш! Цеца запушила уста Поповићу - нови хаос у Звездама Гранда!

Дошла сам овде да оцењујем, а не да ме ти малтретираш! Цеца запушила уста Поповићу - нови хаос у Звездама Гранда!

Мондо 30.09.2021
Свађе и у трећој епизоди Звезда Гранда! Свађе и у трећој епизоди Звезда Гранда! Након свађе Цеце Ражнатовић и Драгана Стојковића Босанца која је обележила прошлу емисију Звезда Гранда, ни наредна неће бити ништа мање узбудљива… »
"Ја сам овде дошла да оцењујем, а не да ме ти малтретираш" Цеца одбрусила Саши Поповићу - опет хаос у Звездама Гранда

"Ја сам овде дошла да оцењујем, а не да ме ти малтретираш" Цеца одбрусила Саши Поповићу - опет хаос у Звездама Гранда

Блиц 29.09.2021
Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић одбрусила је Саши Поповићу у "Звездама Гранда", јер јој се нису допали његови потези. - Хајде они што дају паник тастер, али ти... - казао је Саша Цеци, док га је она немо посматрала. - Ти… »

Вести дана »