Povezane vesti

Platili ste ga 115 miliona, a ne znate da ga koristite: Konte proziva Čelsi zbog Lukakua - Ne znaju šta rade!

Platili ste ga 115 miliona, a ne znate da ga koristite: Konte proziva Čelsi zbog Lukakua - Ne znaju šta rade!

Mondo 30.09.2021
Romelu Lukaku je dobro krenuo, ali je stao... Romelu Lukaku je dobro krenuo, ali je stao... Romelu Lukaku je ovog leta stigao u Čelsi u rekordnom transferu iz Intera. "Plavci" su ga posle dve fantastične sezone u Italiji vratili na "Stamford bridž" i… »
Konteova poruka Tuhelu: Ne koristite Lukakua kako treba

Konteova poruka Tuhelu: Ne koristite Lukakua kako treba

Mozzart sport 30.09.2021
"Trener je dobar ukoliko može da unapredi igrača. Mislim da smo odradili odličan posao sa Romeluom u poslednje dve godine", ističe Italijan. Osam utakmica, četiri gola - učinak Romelua Lukakua u Čelsiju od letošnjeg povratka na Stamford Bridž… »
Konte ‘pecnuo’ tuhela: ‘u Čelsiju ne znaju da koriste Lukakua!’

Konte ‘pecnuo’ tuhela: ‘u Čelsiju ne znaju da koriste Lukakua!’

Hot sport 30.09.2021
Konte je imao šta da kaže Tuhelu! Nakon što je Juventus slavio protiv Čelsija, u medijima se oglasio i Antonio Konte, koji je do skoro trenirao Lukakua u redovima Intera. ‘Trener je dobar ukoliko pomogne igračima da napreduji. Mislim da smo mi… »
Konteova poruka Tuhelu čula se od Torina do Londona!

Konteova poruka Tuhelu čula se od Torina do Londona!

Sportske.net 30.09.2021
Antonio Konte je od Romelua Lukakua napravio pravu zver, a da li je njegovim putem nastavio i Tomas Tuhel? Italijan je učinio sve da dovede Lukakua u Inter, ali je njegovim odlaskom i Belgijanac shvatio da je potrebno da krene dalje. Lukaku se ovog leta… »

Vesti dana »