Povezane vesti
Platili ste ga 115 miliona, a ne znate da ga koristite: Konte proziva Čelsi zbog Lukakua - Ne znaju šta rade!
Mondo 30.09.2021
Romelu Lukaku je dobro krenuo, ali je stao... Romelu Lukaku je dobro krenuo, ali je stao... Romelu Lukaku je ovog leta stigao u Čelsi u rekordnom transferu iz Intera. "Plavci" su ga posle dve fantastične sezone u Italiji vratili na "Stamford bridž" i to… »
Konteova poruka Tuhelu: Ne koristite Lukakua kako treba
Mozzart sport 30.09.2021
"Trener je dobar ukoliko može da unapredi igrača. Mislim da smo odradili odličan posao sa Romeluom u poslednje dve godine", ističe Italijan. Osam utakmica, četiri gola - učinak Romelua Lukakua u Čelsiju od letošnjeg povratka na Stamford Bridž. Korektno… »
Konte ‘pecnuo’ tuhela: ‘u Čelsiju ne znaju da koriste Lukakua!’
Hot sport 30.09.2021
Konte je imao šta da kaže Tuhelu! Nakon što je Juventus slavio protiv Čelsija, u medijima se oglasio i Antonio Konte, koji je do skoro trenirao Lukakua u redovima Intera. ‘Trener je dobar ukoliko pomogne igračima da napreduji. Mislim da smo mi uradili… »
Konteova poruka Tuhelu čula se od Torina do Londona!
Sportske.net 30.09.2021
Antonio Konte je od Romelua Lukakua napravio pravu zver, a da li je njegovim putem nastavio i Tomas Tuhel? Italijan je učinio sve da dovede Lukakua u Inter, ali je njegovim odlaskom i Belgijanac shvatio da je potrebno da krene dalje. Lukaku se ovog leta… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO: Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Studenti i profesori traže da dekan postupi časno i podnese ostavku, policija ne da studentima da se približe
Nova pre 19 minutajoš 68 povezanih

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 3 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih

„Orlovi“ opet u plavom: Srbija u novim dresovima napada Englesku i Letoniju! Ostoja mijailović o pričama da je skupo gledati Partizan: „Ovakvi igrači i ovakve ambicije moraju da se opravdaju finansijskim sredstvima“
Hot sport pre 54 minutajoš 33 povezane

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 3 satajoš 76 povezanih