Повезане вести

"Брате, имам 47 поена...!" луда анегдота са меча НБА лиге, а у главној улози - Никола Јокић! /видео/

"Брате, имам 47 поена...!" луда анегдота са меча НБА лиге, а у главној улози - Никола Јокић! /видео/

Спортал блиц 30.09.2021
Да је једна од најзанимљивијих личност говори и једна од анегдота коју је испричао Џамал Мареј у једној емисији. Наиме, током једне утакмице Денвера и Јуте Џез која је била неизвесна, Јокић је имао већ 47 поена, а тада су из… »
Јокић на импресиван начин спустио гобера: Брате, како ме имаш? Дао сам ти 47 поена

Јокић на импресиван начин спустио гобера: Брате, како ме имаш? Дао сам ти 47 поена

Вечерње новости 30.09.2021
АП Пхото/Давид Залубовски Један од главних ривала српског кошаркаша је Руди Гобер, који је другу годину узастопно проглашен за најбољег дефанзивца лиге, па су њихови окршаји увек занимљиви. Имали су већ много дуела у НБА, а… »
Откривено како Јокић прозива Гобера: Како ме чуваш брате, убацио сам 47 поена

Откривено како Јокић прозива Гобера: Како ме чуваш брате, убацио сам 47 поена

Нова 30.09.2021
Никола Јокић не делује као играч који је вичан "треш току" и прозивкама на терену, али је један такав моменат забележен. То је открио Џамал Мареј, Јокићев саиграч, откривши један моменат са утакмице против Јуте. Познато је да је… »
Брате, како ме имаш? Дао сам ти 47 поена! Како је Јокић "пецкао" Гобера - откривена урнебесна анегдота!

Брате, како ме имаш? Дао сам ти 47 поена! Како је Јокић "пецкао" Гобера - откривена урнебесна анегдота!

Мондо 30.09.2021
Никола Јокић уме и да "пецне" играча који пуно прича... Никола Јокић уме и да "пецне" играча који пуно прича... Српски кошаркаш Никола Јокић је без икакве сумње најбољи центар планете, а у прилог томе иде и МВП награда која му… »

Вести дана »