Povezane vesti
"Brate, imam 47 poena...!" luda anegdota sa meča NBA lige, a u glavnoj ulozi - Nikola Jokić! /video/
Sportal blic 30.09.2021
Da je jedna od najzanimljivijih ličnost govori i jedna od anegdota koju je ispričao Džamal Marej u jednoj emisiji. Naime, tokom jedne utakmice Denvera i Jute Džez koja je bila neizvesna, Jokić je imao već 47 poena, a tada su iz redova protivnika… »
Jokić na impresivan način spustio gobera: Brate, kako me imaš? Dao sam ti 47 poena
Večernje novosti 30.09.2021
AP Photo/David Zalubowski Jedan od glavnih rivala srpskog košarkaša je Rudi Gober, koji je drugu godinu uzastopno proglašen za najboljeg defanzivca lige, pa su njihovi okršaji uvek zanimljivi. Imali su već mnogo duela u NBA, a posebno se pamti susret… »
Otkriveno kako Jokić proziva Gobera: Kako me čuvaš brate, ubacio sam 47 poena
Nova 30.09.2021
Nikola Jokić ne deluje kao igrač koji je vičan "treš toku" i prozivkama na terenu, ali je jedan takav momenat zabeležen. To je otkrio Džamal Marej, Jokićev saigrač, otkrivši jedan momenat sa utakmice protiv Jute. Poznato je da je Jokić noćna… »
Brate, kako me imaš? Dao sam ti 47 poena! Kako je Jokić "peckao" Gobera - otkrivena urnebesna anegdota!
Mondo 30.09.2021
Nikola Jokić ume i da "pecne" igrača koji puno priča... Nikola Jokić ume i da "pecne" igrača koji puno priča... Srpski košarkaš Nikola Jokić je bez ikakve sumnje najbolji centar planete, a u prilog tome ide i MVP nagrada koja mu je pripala… »
Vesti dana »
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 12 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane