Povezane vesti

Ljajić inicirao da Toma Zdravković dobije spomenik u Beogradu

Ljajić inicirao da Toma Zdravković dobije spomenik u Beogradu

Radio 021 30.09.2021
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić danas je svojstvu građanina predao inicijativu da slavnom pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću bude podignut spomenik u Beogradu. On je inicijativu predao u Gradskoj upravi Beograda. Ljajić… »
Ovako sada izgleda ćerka Tome Zdravkovića: Ne krije emocije na pomenu ocu: "Mi smo imali izgubljeno vreme" (video)

Ovako sada izgleda ćerka Tome Zdravkovića: Ne krije emocije na pomenu ocu: "Mi smo imali izgubljeno vreme" (video)

Blic 30.09.2021
Danas se navršava 30 godina od smrti Tome Zdravkovića, a na pomenu na Centralnom groblju u Beogradu pojavila se i njegova ćerka Žaklina, koju je dobio sa prvom suprugom Olgicom. Žaklina danas živi u Holandiji, a u Srbiju je došla kako bi odala… »
Videla sam tatu tek sa 18 godina: Ćerka Tome Zdravkovića na očevom grobu - "Hteo je da se opravda za izgubljeno vreme"

Videla sam tatu tek sa 18 godina: Ćerka Tome Zdravkovića na očevom grobu - "Hteo je da se opravda za izgubljeno vreme"

Mondo 30.09.2021
Žaklina Zdravković bila je na pomenu svom ocu Tomi Zdravkoviću. Žaklina Zdravković bila je na pomenu svom ocu Tomi Zdravkoviću. Ovog 30. septembra 2021. godine navršava se trideset godina od smrti legendarnog pevača, boema i umetnika… »
Pomen Tomi Zdravkoviću na Centralnom groblju

Pomen Tomi Zdravkoviću na Centralnom groblju

Dnevnik 30.09.2021
BEOGRAD: Kompozitoru i pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću (1938-1991) od podneva se daje 30-godišnji pomen na Centralnom groblju u Beogradu. Pored udovice Gordane Zdravković, poštu stvaraocu brojnih klasika narodne muzike došli su da odaju… »
Ljajić pokrenuo iInicijativu da Toma Zdravković dobije spomenik u Beogradu

Ljajić pokrenuo iInicijativu da Toma Zdravković dobije spomenik u Beogradu

RTV 30.09.2021
BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, danas je svojstvu građanina, u Gradskoj upravi Beograda predao inicijativu da slavnom pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću bude podignut spomenik u glavnom gradu. Ljajić je na… »

Vesti dana »