Povezane vesti
‘Žoc i dule Vujošević su male bebe za mene’: Đani Ćurčić ponovo šokirao – srpski fudbal se uskoro menja iz…
Hot sport 30.09.2021
Saša Ćurčić nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Legendarni fudbaler ume često da šokira javnost i upadne u centar pažnje. Bivši igrač Partizana, Aston Vile, Boltona, Kristal Palasa je ponovo to uradio, otkrio je da će da upliva u trenerske vode… »
Đani Ćurčić mašta o trenerskim visinama: Lalatović, Žoc i Vujošević su male bebe za mene! U jednom sam bolji od…
Večernje novosti 30.09.2021
Saša Ćurčić foto: V. Danilov Odavno je bivši as Partizana, Aston Vile i Kristal palasa završio igračku karijeru, sada se potpuno okrenuo trenerskom pozivu. - Postajem trener! Sada se školujem u FSS, u trenerskoj školi, na PRO licenci… »
Đani Ćurčić najavio senzaciju posle koje u srpskom fudbalu više ništa neće biti isto!
Sportske.net 30.09.2021
Legendarni Saša Ćurčić potvrdio je da od danas i zvanično može da uleti u trenerske superligaške vode. On je to potvrdio za B92 i za Mondo i pozvao srpske klubove da ga uzmu u razmatranje, jer najavljuje da će "Nenad Lalatović, Željko… »
"Žoc i dule su male bebe za: Mene!" Đani Ćurčić plasirao ekskluzivnu vest o samom sebi: Pozivam klubove u Srbiji da znaju…
Sportal blic 30.09.2021
Gde god da se pojavi privlači veliku pažnju. Bilo to u inostranstvu ili u Srbiji. Tako je i ovog puta. Nekadašnji fudbaler Parizana, Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa... sa 14 mečeva za reprezentaciju Jugoslavije u nogama, koji je ostao upamćen po… »
Stvorio sam zvezde sitija i junajteda! Đani Ćurčić za mondo: Postajem trener, u jednom sam bolji od Murinja!
Mondo 30.09.2021
Đani Ćurčić želi da radi u Srbiji kao trener. Pričao o Murinju, Zidanu, taktici 3-5-3 koju planira da forsira, totalnom fudbalu... Đani Ćurčić želi da radi u Srbiji kao trener. Pričao o Murinju, Zidanu, taktici 3-5-3 koju planira da forsira… »
Vesti dana »
Studenti nastavljaju blokade: Stižu pritisci profesora, održan javni čas ispred Jovine gimnazije
N1 Info pre 30 minutajoš 17 povezanih
Dobili subvencije države, sad otpuštaju radnike: Da li u fabriku Mei Ta stiže strana, jeftinija radna snaga
Novi magazin pre 6 satijoš 6 povezanih
Pozilo Nenadu Nešiću: Pomereno ročište za određivanje pritvora uhapšenima u predmetu "Tunel 2"
Blic pre 5 minutajoš 18 povezanih