Povezane vesti
Nova ekonomija: Prodaje se firma ZGOP koja gradi železnicu do Mađarske
N1 Info 30.09.2021
Većinski vlasnik firme ZGOP iz Novog Sada, Integra Constuction iz Kazahstana, prodaje ovu kompaniju domaćem preduzeću Extra-auto transport iz Vrbasa, piše Nova ekonomija. ZGOP trenutno izvodi radove na modernizaciji i rekonstrukciji železničke pruge koja… »
Nova ekonomija: Prodaje se firma ZGOP koja gradi železnicu do Mađarske
Nova 30.09.2021
Većinski vlasnik firme ZGOP iz Novog Sada, Integra Constuction iz Kazahstana, prodaje ovu kompaniju domaćem preduzeću Extra-auto transport iz Vrbasa. ZGOP trenutno izvodi radove na modernizaciji i rekonstrukciji železničke pruge koja povezuje Mađarsku i… »
Prodaje se firma ZGOP, koja gradi železnicu do Mađarske
Nova ekonomija 30.09.2021
Većinski vlasnik firme ZGOP iz Novog Sada, Integra Constuction iz Kazahstana, prodaje ovu kompaniju domaćem preduzeću Extra-auto transport iz Vrbasa. ZGOP trenutno izvodi radove na modernizaciji i rekonstrukciji železničke pruge koja povezuje Mađarsku i… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 30 minutajoš 36 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Euronews pre 0 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 50 minutajoš 23 povezane

Sve češće bez devojke u javnosti: Zašto je Saša Kovačević na proslavu kod Matića došao bez Zorane? FOTO
Story pre 15 minutajoš 19 povezanih