Povezane vesti
Oglasila se Britni Spirs nakon oslobođenja od očevog starateljstva: Trenutno sam na sedmom nebu!
Kurir 30.09.2021
Nakon što je sud doneo odluku o suspenziji njenog oca, Džejmija Spirsa, s mesta staratelja, Britni Spirs se oglasila na Instagramu. - Trenutno sam na sedmom nebu. Prvi put upravljam avionom i prvi put sam u avionu s propelerom. Bila sam jako uplašena… »
Britni Spirs posle 13 godina agonije slobodna! Nakon presude briznula u plač, mislila da će zauvek biti žrtva svog oca
Kurir 30.09.2021
Pevačicu Britni Spirs briznula je u plač nakon što je sud u Los Anđelesu odredio da se njen otac Džejmi Spirs suspenduje sa mesta staratelja pop zvezde. Sutkinja Brenda Peni naredila je da Džejmi Spirs bude suspendovan sa mesta staratelja, čime je Britni… »
Vesti dana »
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 54 minutajoš 37 povezanih
Rekonstrukcija pruge na potezu između Višegrada i Mokre Gore: Jako važan sporazum danas na Tari potpisali premijeri Srbije i Republike Srpske (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 38 povezanih
Novak Đoković posle 400. grend slem pobede: Mogu da igram sa svima i da pobedim na AO
Euronews pre 29 minutajoš 89 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 43 povezane
Italija osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani i povukla svog ambasadora
Serbian News Media pre 54 minutajoš 27 povezanih