Повезане вести

Први доказани случај крадених беба у Србији! Млађан после 40 година пронашао мајку, у све је посумњао на свом венчању!

Први доказани случај крадених беба у Србији! Млађан после 40 година пронашао мајку, у све је посумњао на свом венчању!

Мондо 30.09.2021
Случај стар 40 година расветљен је након вишедеценијских сумњи да су се у породилиштима у бившој Југославији крале бебе. Случај стар 40 година расветљен је након вишедеценијских сумњи да су се у породилиштима у бившој… »
Млађан пронашао породицу ДНК анализом: Доказан први случај у афери отетих беба, тврди Удружење

Млађан пронашао породицу ДНК анализом: Доказан први случај у афери отетих беба, тврди Удружење

Спутник 30.09.2021
Представници Удружења за истину и правду о бебама саопштили су данас да су решили први случај у афери отетих беба. Пред крушевачким тужилаштвом коме је пре три године поднео кривичну пријаву због сумње да је отет од биолошких… »
"САД имам сестру, мајку и брата.: Знам чији сам" Млађан је сазнао да је отет као беба, а онда је кренуо у сурову борбу за…

"САД имам сестру, мајку и брата.: Знам чији сам" Млађан је сазнао да је отет као беба, а онда је кренуо у сурову борбу за…

Блиц 30.09.2021
Већ годинама јавност потреса "беби афера" у бившој Југославији. За истином трагају и многа усвојена деца. Један случај данас коначно добија епилог. Пред крушевачким тужилаштвом коме је пре три године поднео кривичну пријаву због… »
Удружење за истину о бебама: Решили смо први случај у афери отетих беба

Радио 021 30.09.2021
Представници Удружења за истину и правду о бебама саопштили су да су решили први случај у афери отетих беба. Наиме, резултати ДНК анализе показали су да је жена, која је сумњала да јој је беба отета у породилишту, мајка Млађана… »

Нова 30.09.2021
Представници Удружења за истину и правду о бебама саопштили су да су решили први случај у афери отетих беба, односно да су резултати ДНК анализе показали да жена, која је сумњала да јој је беба отета у породилишту, мајка… »
Удружење за истину о бебама тврди да је доказало први случај отмице бебе

Удружење за истину о бебама тврди да је доказало први случај отмице бебе

Н1 Инфо 30.09.2021
Представници Удружења за истину и правду о бебама саопштили су да су решили први случај у афери отетих беба, односно да су резултати ДНК анализе показали да жена, која је сумњала да јој је беба отета у породилишту, мајка… »

Вести дана »