Povezane vesti
Nataša Bekvalac se ugojila 10 kila - Ovakva sam bila kada sam rodila Katju! Pokazala vagu i donela bitnu odluku
Mondo 30.09.2021
Nataša objavila snimak iz restorana i otkrila šta od sada menja. Nataša objavila snimak iz restorana i otkrila šta od sada menja. Nataša Bekvalac nedavno je odlučila da batali cigarete, a sada je sa Instagram fanovima podelila da se usled odvikavanja od… »
Nataša Bekvalac se ugojila 13 kilograma: "Ovakva sam bila posle drugog porođaja"
Blic 30.09.2021
Nataša Bekvalac, jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni požalila se fanovima da se usled odvikavanja od nikotina ugojila čak 13 kilograma. Nataša je, inače, pravilnom ishranom i redovnim treninzima održavala svoju kilažu od 47… »
Vesti dana »

Iranske rakete gađaju izraelski nuklearni reaktor! Oborena tri izraelska lovca, jedan pilot zarobljen
Pravda pre 36 minutajoš 27 povezanih

Macut: Kvote za upis na fakultete isti kao prošle godine, prijemni ispiti u poslednjoj nedelji jula
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih

Netanjahu: Cilj napada eliminisanje nuklearne pretnje islamskog režima, ne borba protiv naroda Irana
N1 Info pre 35 minutajoš 50 povezanih

Izrael ponovo napada Iran: Meta su postrojenja za obogaćivanje uranijuma
Nedeljnik pre 2 satajoš 28 povezanih

„Da li to od nas tražite da ponovo blokiramo RTS“: Studenti se obratili Skupštini povodom problema u izboru Saveta REM-a
Pravda pre 2 satajoš 63 povezane