Povezane vesti
Nataša Bekvalac se ugojila 10 kila - Ovakva sam bila kada sam rodila Katju! Pokazala vagu i donela bitnu odluku
Mondo 30.09.2021
Nataša objavila snimak iz restorana i otkrila šta od sada menja. Nataša objavila snimak iz restorana i otkrila šta od sada menja. Nataša Bekvalac nedavno je odlučila da batali cigarete, a sada je sa Instagram fanovima podelila da se usled… »
Nataša Bekvalac se ugojila 13 kilograma: "Ovakva sam bila posle drugog porođaja"
Blic 30.09.2021
Nataša Bekvalac, jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni požalila se fanovima da se usled odvikavanja od nikotina ugojila čak 13 kilograma. Nataša je, inače, pravilnom ishranom i redovnim treninzima održavala svoju… »
Vesti dana »
Izrael i Benjamin Netanjahu: Od komandosa do „kralja Bibija" i optužbi za ratne zločine
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih
Na Divčibarama upaljen žuti alarm zbog olujnog vetra i snega! Rhmz izdao hitno upozorenje, temperatura i do -10°c
Mondo pre 19 minutajoš 33 povezane
Gde je Partizan, a gde zvezda? Evo kako izgleda tabela Evrolige posle nekompletnog 11. kola
Večernje novosti pre 15 minutajoš 33 povezane
Ruski napad dronovima na grad Sumi; Ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti od udara
RTS pre 1 minutjoš 26 povezanih
Nova: Goran Vesić će danas biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu
Beta pre 20 minutajoš 19 povezanih