Повезане вести

Након тајне свадбе, Ивана објавила нове бајковите фотографије

Након тајне свадбе, Ивана објавила нове бајковите фотографије

Нова 01.10.2021
Ивана Вулета, до пре неки дан Шпановић, објавила је 10 нових фотографија са бајковитог венчања. Иако је испрва све прошло у потпуној тајности, сада је одлучила да објави низ најупечатљивијих слика са овог догађаја. На свадби је… »
Нове фотке са венчања! Прелепа Ивана је блистала, а од њене љубавне поруке сузе саме крећу!

Нове фотке са венчања! Прелепа Ивана је блистала, а од њене љубавне поруке сузе саме крећу!

Ало 01.10.2021
Ивана Шпановић се удала пре неколико дана, а сада је показала и неке детаље са венчања. - Знала сам да си ти тај, јер си ми дозволио да носим патике чак и на првом плесу. Благословена да будем твоја "до смрти" и поносна што сам… »
Ивана на инстаграму променила презиме, дозволила објављивање фотки са свадбе

Ивана на инстаграму променила презиме, дозволила објављивање фотки са свадбе

Нова 01.10.2021
Ивана Шпановић решила је да навикне своје пратиоце на ново презиме - и на Инстаграму га је променила у Вулета. Шпановићева је прошле недеље одржала тајно венчање на једном имању у близини Београда, за мали круг званица који… »
Испливале фотке са свадбе иване Шпановић! Изгледа дивно: Блистала у белој венчаници, а све је насмејала обућом! (фото)

Испливале фотке са свадбе иване Шпановић! Изгледа дивно: Блистала у белој венчаници, а све је насмејала обућом! (фото)

Мондо 01.10.2021
Ивана је остала Ивана, ипак највише воли патике. Ивана је остала Ивана, ипак највише воли патике. Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић удала се за током претходног викенда за свог дугогодишњег партнера Марка Вулету, чије… »
Коначно! Освануле слике са тајног венчања Иване Шпановић: Изгледа бајковито све док се не види шта је носила на ногама /фото/…

Коначно! Освануле слике са тајног венчања Иване Шпановић: Изгледа бајковито све док се не види шта је носила на ногама /фото/…

Спортал блиц 30.09.2021
Атлетичарка се протеклог викенда удала, а тек данас освануле су прве фотографије њеног супруга и ње са тог догађаја. А објавили су их сами нова госпођа Вулета и њен изабраник, фитнес тренер Марко. Венчање је одржано у једном… »

Вести дана »