Повезане вести
„Делије“ позвале на бојкот, дешавања на „Маракани“ подигла прашину
Нова 01.10.2021
"Делије" су и поред добрих резултата Црвене звезде и две победе у два кола Лиге Европе, одлучиле да позову навијаче на бојкот од 20 минута на мечу са Металцем (недеља, 20.00). Другачије то изгледа када се погледају недавна… »
Осветник Канга: Веровао сам да можемо до тријумфа
Спортски журнал 01.10.2021
Фудбалер Црвене звезде Гелор Канга рекао је да је веровао у победу своје екипе против Лудогореца у Лиги Европа и истакао да је тим "дисао као једно" и функционисао одлично на терену. "Веровао сам да можемо до тријумфа. Имао сам… »
"Делије" крећу у бојкот! Незадовољство навијача Звезде због неспортских радњи
Вечерње новости 01.10.2021
фото: ЕПА Наиме, незадовољне појединцима у фудбалском клубу, "делије" су позвале све којима су црвено-бели у срцу да на предстојећи меч уђу тек у 20. минуту. У саопштењу, објављеном на званичном сајту Звездиних присталица… »
Кангина освета бугарима: Габонац није заборавио 2016. годину
Вечерње новости 01.10.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Црвено-бели су до тријумфа у Разграду дошли феноменалним голом Канге у 64. минуту. - Веровао сам да можемо до тријумфа. Имао сам изузетну жељу да постигнем погодак, јер сам то учинио и 2016. године када смо… »
‘Џабе успеси ако морају да нам преседну’: Хитно саопштење Делија, позивају на протест против управе Црвене звезде!
Хот спорт 01.10.2021
Упркос победи у Лиги Европе, у Љутице Богдана не влада баш тако добра атмосфера. Звезда је победила синоћ Лудогорец у Разграду резултатом 0:1, а Делије су црвено-белу еспедицију сачекале јутрос испред Маракане и поздравили их… »
Ко сада да га: Одбије... Гелор Канга након победе у Разграду имао специјалан позив за навијаче Звезде
Спортал блиц 01.10.2021
је феноменалним голом савладала Лудогорец резултатом 1:0, а јунак меча из Разграда био је поносан на себе и на тим после утакмице. - Веровао сам да можемо до тријумфа. Имао сам изузетну жељу да постигнем погодак, јер сам то… »
Раде Богдановић поново ‘у мету’: Бивши репрезентативац Југославије оплео по Дионију, овог пута није бирао речи! (видео)
Хот спорт 01.10.2021
Црвена звезда ‘уписала’ је још једну победу у Лиги Европе. У првом колу групне фазе Лиге Европе екипа српског шампиона савладала је Брагу на свом стадиону резултатом 2:1, док је у другом колу ‘пао’ Лудогорец у Разграду – 0:1… »
Јутарњи дочек за јунаке из Разграда, Канга салтом разгалио Делије (видео)
Моззарт спорт 01.10.2021
Навијачи одали признање играчима црвено-белих. Сличне перформансе навијачи Црвене звезде имали су и када екипи Дејана Станковића није ишло глатко. Посебно, после пораза у Молдавији који је донео мирис катастрофе у Љутице… »
Кангина акробација пред "делијама" - Рани јутарњи дочек за Звезду у Београду
Спортске.нет 01.10.2021
Фудбалери Црвене звезде касно синоћ вратили су се у Београд након меча и победе над Лудогорецом у Разграду 0:1. Имајући у виду силне проблеме са којима се сусретала Црвена звезда у последњих недељу дана, свако од фудбалера који… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију: Потребна су вам два папира, а ево ко је у опасности да остане без куће
Мондо пре 9 минутајош 11 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 4 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних