Povezane vesti
Čuva ovce i time se ponosi: Zbog reči Marije Petronijević mnogi će se zamisliti
Nova 01.10.2021
Glumica Marija Petronijević, koja je u poodmakloj trudnoći, živi na selu i time se ponosi. Ona u selu Visibaba obavlja sve seoske poslove, a snimke i fotografije često objavljuje na Instagramu. Njene objave o životu na selu oduševljavaju njene pratioce… »
Kod nje nema slika sa egzotičnih lokacija i fotošopa: Trudna srpska glumica čuva ovce i poručuje: "Ja sam iz zapadne Srbije…
Blic 01.10.2021
Marija Petronijević, koja je u poodmakloj trudnoći, već dugo na društvene mreže postavlja slike i snimke sa sela u kom živi, što oduševljava mnoge. Ona u selu Visibaba uživa punim plućima, te se ne libi da čuva ovce, a sad je na Instagram postavila… »
Vesti dana »
Napeto u Pekingu, umalo sukob, ali ne zbog Tajvana! Drama u Hramu neba! Amerikanci kažu da su ih Kinezi blokirali nakon odlaska Trampa i Sija (foto, video)
Kurir pre 9 minutajoš 27 povezanih
„Inter – Sijena mi je prošla kroz glavu”: Stanković otkrio Murinjov potez koji je prelomio finale Kupa!
Hot sport pre 33 minutajoš 21 povezana
Posle hladnog jutra, pretežno sunčano i toplije: Da li je vreme za kratke rukave?
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Izmene izbornih zakona pred poslanicima: koje promene bi mogle biti vidljive već na narednim izborima?
Insajder pre 2 satajoš 10 povezanih