Povezane vesti

Zahar prozvao Popovića: „Saša svr**va na pare, a ne na žene! Ima erotski NAGON prema novcu!”

Zahar prozvao Popovića: „Saša svr**va na pare, a ne na žene! Ima erotski NAGON prema novcu!”

Svet & Skandal 01.10.2021
Pošto je Ceca Ražnatović gospođi u publici Zvezda Granda poklonila novu tašnu, otvorio se i direktor pa je iz novčanika izvadio 50 evra i stavio u novu torbicu kako to običaj nalaže. – Da sam imao stotku, ja bih vam dao. Ali da sam imao 500… »
Haos u „Zvezdama Granda“: Saša Popović kitio publiku evrima VIDEO

Haos u „Zvezdama Granda“: Saša Popović kitio publiku evrima VIDEO

Nova 01.10.2021
Nakon što je Ceca Ražnatović Novki Vasiljević, vernom članu publike u "Zvezdama Granda", poklonila torbu, Saša Popović joj je dao ni manje, ni više, nego novac. Naime, Saša Popović je na snimanju nove epizode „Zvezda Granda“ delio novac… »
Saša Popović delio novac publici: Haos u "Zvezdama Granda", niko nije mogao da veruje šta se dešava (foto)

Saša Popović delio novac publici: Haos u "Zvezdama Granda", niko nije mogao da veruje šta se dešava (foto)

Blic 01.10.2021
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je sve kada je gospođi Novki Vasiljević iz publike poklonila torbu, a vernog člana ekipe u "Zvezdama Granda" obradovao je i Saša Popović. Saša Popović delio je pare šakom i kapom na snimanju… »

Vesti dana »