Povezane vesti
Zahar prozvao Popovića: „Saša svr**va na pare, a ne na žene! Ima erotski NAGON prema novcu!”
Svet & Skandal 01.10.2021
Pošto je Ceca Ražnatović gospođi u publici Zvezda Granda poklonila novu tašnu, otvorio se i direktor pa je iz novčanika izvadio 50 evra i stavio u novu torbicu kako to običaj nalaže. – Da sam imao stotku, ja bih vam dao. Ali da sam imao 500, sigurno ne… »
Haos u „Zvezdama Granda“: Saša Popović kitio publiku evrima VIDEO
Nova 01.10.2021
Nakon što je Ceca Ražnatović Novki Vasiljević, vernom članu publike u "Zvezdama Granda", poklonila torbu, Saša Popović joj je dao ni manje, ni više, nego novac. Naime, Saša Popović je na snimanju nove epizode „Zvezda Granda“ delio novac šakom i kapom, te… »
Saša Popović delio novac publici: Haos u "Zvezdama Granda", niko nije mogao da veruje šta se dešava (foto)
Blic 01.10.2021
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je sve kada je gospođi Novki Vasiljević iz publike poklonila torbu, a vernog člana ekipe u "Zvezdama Granda" obradovao je i Saša Popović. Saša Popović delio je pare šakom i kapom na snimanju nove… »
Vesti dana »
Jermenija: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
Beta pre 24 minutajoš 32 povezane
Razoran zemljotres pogodio Filipine: Najmanje 12 poginulih i više od 200 povređenih; Upozorenje na opasnost od cunamija
Insajder pre 24 minutajoš 30 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 39 minutajoš 13 povezanih
Ovaj dan doneće preokret vremena: Evo kada temperatura pada sa 34 na 24°C i kada stižu pljuskovi i grmljavina
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih