Povezane vesti
SAD imam sestru, majku, brata: Jedan slučaj otetih beba danas dobio epilog - susret završen zagrljajem (foto)
Večernje novosti 01.10.2021
Foto: Printskrin TV Prva Tokom proteklog perioda nesebičnu pomoć i podršku imao je od Udruženja za istinu i pravdu o bebama. - Mi pokazujemo prvi naučni dokaz, ne priču, nego naučni dokaz da je Mlađu Radivojevića rodila ista žena koja je rodila… »
Milica zagrlila sina posle 40 godina: Pogledajte susret Mlađana koji je otet kao beba i njegove majke ne može da priča od…
Kurir 01.10.2021
Mlađan Radivojević (40) iz Donjeg Adrovca kod Aleksinca dokazao je juče na sudu da je kao beba otet od bioloških roditelja i potom dat drugoj porodici na usvojenje! Ispred tužilaštva u Kruševcu Mlađan se pojavio sa rođenom sestrom Marinom koju je… »
Ovo je trenutak kada je mlađan koji je ukraden kao beba upoznao majku! Emotivni susret posle 40 godina
Mondo 01.10.2021
Mlađan Radivojević (40) iz Donjeg Adrovca kod Aleksinca posle 40 godina upoznao je majku i sestru nakon što je saznao da je ukraden kao beba iz porodilišta u Kruševcu. Mlađan Radivojević (40) iz Donjeg Adrovca kod Aleksinca posle 40 godina upoznao… »
Rasplet velike afere: DNK analiza prvi put potvrdila krađu beba u Srbiji! Sad imam majku, sestru, brata, znam čiji sam!
Kurir 01.10.2021
U Srbiji je rešen prvi slučaj otetih beba, a Mlađan Radivojević (40) iz Donjeg Adrovca, kod Aleksinca, koji je 1981. godine navodno otet od svoje porodice, konačno je saznao ko su njegovi biološki roditelji i srodnici! Ovo je, kako je juče… »
Pronašao sestru posle 40 godina: Rešen prvi slučaj otmice bebe, Mlađan Radivojević DNK analizom utvrdio ko mu je biološka…
Večernje novosti 01.10.2021
Marina i Mlađan / Foto S. Babović Ova analiza odvela ga je i do rođene sestre Marine Milojević (46), koja nije ni slutila da ima brata, sa kojim se prvi put srela u Kruševcu. Ovo je epilog prvog rasvetljenog slučaja otmice novorođenčeta… »
Misterija! Dragana (41) iz Kraljeva stalno prepoznaju ljudi koje nikada nije upoznao: Šokirao se kad je shvatio zašto je to…
Kurir 01.10.2021
Dragana (41) godinama su prepoznavali ljudi koje nikada nije upoznao. Kada je počeo da "vraća film" došao je do neverovatnog zaključka... BEOGRAD - Vest da je u Srbiji rešen prvi slučaj otetih beba, a da je Mlađan Radivojević (40) iz Donjeg… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane