Повезане вести
САД имам сестру, мајку, брата: Један случај отетих беба данас добио епилог - сусрет завршен загрљајем (фото)
Вечерње новости 01.10.2021
Фото: Принтскрин ТВ Прва Током протеклог периода несебичну помоћ и подршку имао је од Удружења за истину и правду о бебама. - Ми показујемо први научни доказ, не причу, него научни доказ да је Млађу Радивојевића родила иста жена… »
Милица загрлила сина после 40 година: Погледајте сусрет Млађана који је отет као беба и његове мајке не може да прича од суза…
Курир 01.10.2021
Млађан Радивојевић (40) из Доњег Адровца код Алексинца доказао је јуче на суду да је као беба отет од биолошких родитеља и потом дат другој породици на усвојење! Испред тужилаштва у Крушевцу Млађан се појавио са рођеном… »
Ово је тренутак када је млађан који је украден као беба упознао мајку! Емотивни сусрет после 40 година
Мондо 01.10.2021
Млађан Радивојевић (40) из Доњег Адровца код Алексинца после 40 година упознао је мајку и сестру након што је сазнао да је украден као беба из породилишта у Крушевцу. Млађан Радивојевић (40) из Доњег Адровца код Алексинца после… »
Расплет велике афере: ДНК анализа први пут потврдила крађу беба у Србији! Сад имам мајку, сестру, брата, знам чији сам!
Курир 01.10.2021
У Србији је решен први случај отетих беба, а Млађан Радивојевић (40) из Доњег Адровца, код Алексинца, који је 1981. године наводно отет од своје породице, коначно је сазнао ко су његови биолошки родитељи и сродници! Ово је… »
Пронашао сестру после 40 година: Решен први случај отмице бебе, Млађан Радивојевић ДНК анализом утврдио ко му је биолошка мајка…
Вечерње новости 01.10.2021
Марина и Млађан / Фото С. Бабовић Ова анализа одвела га је и до рођене сестре Марине Милојевић (46), која није ни слутила да има брата, са којим се први пут срела у Крушевцу. Ово је епилог првог расветљеног случаја отмице… »
Мистерија! Драгана (41) из Краљева стално препознају људи које никада није упознао: Шокирао се кад је схватио зашто је то…
Курир 01.10.2021
Драгана (41) годинама су препознавали људи које никада није упознао. Када је почео да "враћа филм" дошао је до невероватног закључка... БЕОГРАД - Вест да је у Србији решен први случај отетих беба, а да је Млађан Радивојевић… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана