Povezane vesti

Skandal! Violeta Sremac, majka petoro dece, za Kurir: Nisu mi dali dečji dodatak za peto dete, rekli su da je ono višak!

Skandal! Violeta Sremac, majka petoro dece, za Kurir: Nisu mi dali dečji dodatak za peto dete, rekli su da je ono višak!

Kurir 01.10.2021
"Red rođenja deteta veći od propisane granice" razlog je zbog kog moje peto dete nema prava na dečji dodatak. Bila sam šokirana kada sam dobila odbijenicu nakon što sam predala dokumenta za dodatak, priča za Kurir majka petoro dece Violeta Sremac… »
Za mnoge porodice dečji dodatak od 3.000 je prilika da jedu! Jovana iz Centra za mame rastužila pričom o siromaštvu

Za mnoge porodice dečji dodatak od 3.000 je prilika da jedu! Jovana iz Centra za mame rastužila pričom o siromaštvu

Kurir 01.10.2021
Iako se u javnosti na sav glas negoduje zbog bele kuge, majka petoro dece Violeta Sremac (45) iz Novog Sada na svojoj koži je osetila kako je to kada te demotivišu da rađaš. Naime, ona je dobila odbijenicu gradske uprave za dečiji dodatak za peto… »
Slavica Đukić Dejanović za Kurir: Peto dete nema prava na dečji dodatak! Zakon se poziva na stav SZO, evo i zbog čega

Slavica Đukić Dejanović za Kurir: Peto dete nema prava na dečji dodatak! Zakon se poziva na stav SZO, evo i zbog čega

Kurir 01.10.2021
Povodom priče Violete Sremac, majke petoro dece iz Novog Sada, koja je 30. juna 2020. godine dobila rešenje u kojem se kaže da je njeno peto dete odbijeno i nema prava na dečiji dodatak prof. dr Slavica Đukić Dejanović, bivša ministarka za… »

Vesti dana »