Повезане вести

Славица Ђукић Дејановић за Курир: Пето дете нема права на дечји додатак! Закон се позива на став СЗО, ево и због чега

Славица Ђукић Дејановић за Курир: Пето дете нема права на дечји додатак! Закон се позива на став СЗО, ево и због чега

Курир 01.10.2021
Поводом приче Виолете Сремац, мајке петоро деце из Новог Сада, која је 30. јуна 2020. године добила решење у којем се каже да је њено пето дете одбијено и нема права на дечији додатак проф. др Славица Ђукић Дејановић, бивша… »
За многе породице дечји додатак од 3.000 је прилика да једу! Јована из Центра за маме растужила причом о сиромаштву

За многе породице дечји додатак од 3.000 је прилика да једу! Јована из Центра за маме растужила причом о сиромаштву

Курир 01.10.2021
Иако се у јавности на сав глас негодује због беле куге, мајка петоро деце Виолета Сремац (45) из Новог Сада на својој кожи је осетила како је то када те демотивишу да рађаш. Наиме, она је добила одбијеницу градске управе за… »
Скандал! Виолета Сремац, мајка петоро деце, за Курир: Нису ми дали дечји додатак за пето дете, рекли су да је оно вишак!

Скандал! Виолета Сремац, мајка петоро деце, за Курир: Нису ми дали дечји додатак за пето дете, рекли су да је оно вишак!

Курир 01.10.2021
"Ред рођења детета већи од прописане границе" разлог је због ког моје пето дете нема права на дечји додатак. Била сам шокирана када сам добила одбијеницу након што сам предала документа за додатак, прича за Курир мајка петоро… »

Вести дана »