Povezane vesti

Prve reči Jokića tate: Treneru, ovo je čudno, umoran sam, a ništa nisam radio

Prve reči Jokića tate: Treneru, ovo je čudno, umoran sam, a ništa nisam radio

Nova 01.10.2021
Nikola Jokić postao je otac, što je proslavljeno u njegovom klubu, Denver Nagitsima. Nije se Jokić oglašavao tim povodom, ali jeste trener Majkl Meloun, koji je opisao prve utiske MVP-ja NBA lige. Klub je napravio posebnu emisiju tim povodom, a čak… »
"Jokić je rekao da je umoran nakon porođaja žene, poručio sam da mora da je podrži" Trener Denvera otkrio šta se desilo…

"Jokić je rekao da je umoran nakon porođaja žene, poručio sam da mora da je podrži" Trener Denvera otkrio šta se desilo…

Sportal blic 01.10.2021
Srpski košarkaš juče je postao otac, pošto mu je supruga Natalija na svet donela ćerkicu Ognjenu. Nikola je zbog prinove dobio poštedu od klupskih ativnosti, ne bi li bio uz svoju porodicu ali je u svakodnevnom kontatku sa svojim trenerom za kojeg… »
Jokiću se rodila ćerka, evo šta je rekao MVP NBA lige: Prvo je pričao sa Melounom, za njihov razgovor zna ceo svet! (video)

Jokiću se rodila ćerka, evo šta je rekao MVP NBA lige: Prvo je pričao sa Melounom, za njihov razgovor zna ceo svet! (video)

Hot sport 01.10.2021
Poslao mu je i sliku. Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, pre dva dana je postao otac. Njegova supruga Natalija rodila je devojčicu Ognjenu. Dan nakon porođaja, oglasio se i trener Denvera Majk Meloun, koji je blizak sa srpskim košarkašem… »
"Jokić se oseća umorno, a ništa nije uradio": Trener Denvera ispričao anegdotu vezanu za srpskog košarkaša

"Jokić se oseća umorno, a ništa nije uradio": Trener Denvera ispričao anegdotu vezanu za srpskog košarkaša

Večernje novosti 01.10.2021
Foto AP NJegova supruga Natalija juče je rodila kćerkicu kojoj su dali ime Ognjena, pa je košarkaš Denvera dobio poštedu, kako bi proveo vreme sa porodicom. Nikola nije dolazio u kamp Denvera, a njegov omiljeni trener Majkl Meloun je ispričao… »
Jokić se žalio - umoran sam od porođaja, a nisam ništa radio! Nikola zasmejao trenera Denvera kad je postao otac

Jokić se žalio - umoran sam od porođaja, a nisam ništa radio! Nikola zasmejao trenera Denvera kad je postao otac

Mondo 01.10.2021
Maloun čestitao "klanu Jokić" nakon prinove. Maloun čestitao "klanu Jokić" nakon prinove. Nikola Jokić je postao otac. Njegova supruga Natalija rodila je kćerkicu kojoj su dali ime Ognjena, a zbog toga je srpski košarkaš dobio poštedu u Denveru… »

Vesti dana »