Povezane vesti
PLJUŠTE TUŽBE! Severina i Milan ponovo na SUDU, kralj bakra presavio tabak!
Svet & Skandal 01.10.2021
Severina Kojić, kojoj je nedavno vraćeno starateljstvo nad sinom, objavila je jutros na Instagramu da je dobila još jednu tužbu od svog bivšeg partnera i oca njenog deteta Milana Popovića. Naime, Severina je slikala kovertu koja joj je stigla na… »
Ćeraće se još! Popović poslao severini novu tužbu: Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu
Kurir 01.10.2021
Rat između Severine Kojić i njenog bivšeg verenika Milana Popovića ne prestaje. Pevačica je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi da joj je na kućnu adresu stigla nova tužba. Ovoga pčuta, kako je navela, kralj bakra ju je tužio zbog… »
Severina dobila tužbu od Milana Popovića: Imam ih 70, postoji dijagnoza
Nova 01.10.2021
Pevačica Severina Kojić, kojoj je nedavno vraćeno starateljstvo nad sinom, objavila je jutros na Instagramu da je dobila još jednu tužbu od svog bivšeg partnera Milana Popovića, oca njenog deteta. „Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri osetno zahlađenje i obilne padavine, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 53 minutajoš 27 povezanih
"Moliću ga da to ne radi": Vučić se oglasio o štrajku glađu Gorana Vesića
Mondo pre 17 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
NIN pre 17 minutajoš 50 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 16 minutajoš 13 povezanih
UNS traži od nadležnih da pronađu i kazne odgovornog za napad na novinarku portala Nova.rs
Novi magazin pre 1 satjoš 47 povezanih