Povezane vesti
Goca otkrila u kakvim je odnosima bila sa tominim trećim bratom - Na pomenu ispričala šta joj je rekao Ivanov sin!
Mondo 01.10.2021
Javnosti slabo poznat brat Tome Zdravkovića preminuo je na isti dan kad i slavni pevač. Javnosti slabo poznat brat Tome Zdravkovića preminuo je na isti dan kad i slavni pevač. Treći brat legende narodne muzike Tome Zdravkovića, Ivan Zdravković… »
Umro brat Tome Zdravkovića: na isti dan kad i Toma
Blic 01.10.2021
Brat Tome Zdravkovića, Ivan Zdravković, za koga gotovo niko nije znao, preminuo je juče u devedestoj godini života na isti dan kada je umro i legendarni pevač. Ivan je preminuo sinoć u devedesetoj godini u Beogradu i to na isti dan kada i Toma 30… »
Izvadili su mi bubreg, bešiku i prostatu! Tomina ispovest pred smrt o borbi za život i pevačima koji ga ne posećuju...
Mondo 01.10.2021
"Pre tri godine kada mi je izvađen bubreg, mislio sam da ću poput nekih ljudi bez problema živeti sa jednim. Na žalost ni drugi nije izdržao, stvorio se tumor, sve je bilo obuhvaćeno i operacija je bila neizbežna." "Pre tri godine kada mi je… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 2 satajoš 32 povezane
Advokat studenata Lazara i Luke Stojakovića za Nova.rs: Sprema se tužba protiv svih medija koji su objavili pasoše
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih
Vučević: Nastavnici koji ne budu želeli da predaju neće više raditi u prosveti
Insajder pre 54 minutajoš 19 povezanih