Povezane vesti

Vučević: Nastavljamo rad na pomirenju kako bi naši ljudi u Hrvatskoj živeli u miru i blagostanju

Vučević: Nastavljamo rad na pomirenju kako bi naši ljudi u Hrvatskoj živeli u miru i blagostanju

Telegraf 01.10.2021
To nije lak posao, ali mi smo složni i uspećemo u tome - poručio je gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević. Naš narod trebalo bi da se pomaže ma gde da je, pa sam posebno radostan što sam danas imao čast da ugostim delegaciju Srba iz Vukovara… »
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sa delegacijom Srba iz Vukovara

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sa delegacijom Srba iz Vukovara

RTV 01.10.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa delegacijom Srba iz Vukovara koju su činili episkop osječkopoljski i baranjski Heruvim Đermanović, predsednik Zajedničkog veća opština Dejan Drakulić, zamenik gradonačelnika… »
Vučević: Nastavljamo rad na pomirenju kako bi naši ljudi u Hrvatskoj mogli živeti u miru i blagostanju

Vučević: Nastavljamo rad na pomirenju kako bi naši ljudi u Hrvatskoj mogli živeti u miru i blagostanju

Kurir 01.10.2021
Naš narod treba da se pomaže ma gde da je, pa sam posebno radostan što sam danas imao čast da ugostim delegaciju Srba iz Vukovara, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић… »
Vučević sa delegacijom Srba iz Vukovara

Vučević sa delegacijom Srba iz Vukovara

Dnevnik 01.10.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Novom Sadu sa delegacijom Srba iz Vukovara i tim povodom oglasio se na svom Instagram profilu: „Naš narod treba da se pomaže ma gde da je, pa sam posebno radostan što sam danas imao čast da… »

Vesti dana »