Повезане вести
Вучевић: Настављамо рад на помирењу како би наши људи у Хрватској живели у миру и благостању
Телеграф 01.10.2021
То није лак посао, али ми смо сложни и успећемо у томе - поручио је градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић. Наш народ требало би да се помаже ма где да је, па сам посебно радостан што сам данас имао част да угостим делегацију… »
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић са делегацијом Срба из Вуковара
РТВ 01.10.2021
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се са делегацијом Срба из Вуковара коју су чинили епископ осјечкопољски и барањски Херувим Ђермановић, председник Заједничког већа општина Дејан Дракулић, заменик… »
Вучевић: Настављамо рад на помирењу како би наши људи у Хрватској могли живети у миру и благостању
Курир 01.10.2021
Наш народ треба да се помаже ма где да је, па сам посебно радостан што сам данас имао част да угостим делегацију Срба из Вуковара, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Милош Вучевић… »
Вучевић са делегацијом Срба из Вуковара
Дневник 01.10.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се у Новом Саду са делегацијом Срба из Вуковара и тим поводом огласио се на свом Инстаграм профилу: „Наш народ треба да се помаже ма где да је, па сам посебно радостан што сам данас… »
Вести дана »

РХМЗ упозорава на интензивне пљускове, град и олујни ветар у Нишавском округу и целој Србији
Наслови.аи пре 0 минутајош 40 повезаних

Пољопривредници најавили протест због неиспуњених захтева: Траже помоћ државе и ниже цене горива
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 11 повезаних

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 2 сатајош 8 повезаних