Повезане вести
Додик одбрусио америчком дипломати: „Ј**е ми се за санкције“ /видео/
Спутник 01.10.2021
Члан Председништва БиХ Милорад Додик одбрусио је специјалном изасланику америчког председника Џоа Бајдена за Западни Балкан Габријелу Ескобару током јучерашњег састанка, када му је он запретио санкцијама. „Желим да кажем да сам… »
Додик показао новинарима стенограм разговора с Ескобаром
Бета видео 01.10.2021
БАЊАЛУКА - ``Америчка амбасада у Сарајеву је некоректно поступила, када је издала саопштење мог разговора с Ескобаром. Ја нисам био спреман да изадјем у јавност с детаљима тог разговора, али су они одлучили да кажу само оно… »
"Је*е ми се за америчке санкције" Додик опсовао на састанку с Ескобаром, а стенограм открива шта му је још рекао
Блиц 01.10.2021
Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, поручио је америчком изасланику за Западни Балкан, Габријелу Ескобару, да нема никакве акције о отцепљењу, него да се само говори о отцепљењу као о крајњој нужди. То се може… »
Додик показао стенограм разговора са Ескобаром: Ј*** ми се за америчке санкције
Н1 Инфо 01.10.2021
Члан Председништва БиХ Милорад Додик је новинарима показао стенограм разговора са специјалном изаслаником америчког председника за Западни Балкан Габријелом Ескобаром, према коме је Ескобару рекао да му се "ј... за америчке… »
Додик поручио бајденовом специјалцу: Ј*** ми се за санкције (видео)
Правда 01.10.2021
Српски члан председништва БиХ Милорад Додик на конференцији за медије у Бањалуци показао је стенограм разговора са замеником помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава, задуженим за западни Балкан, Габријелом… »
Додик одбрусио Американцима на претње Је*е ми се за санкције!
Ало 01.10.2021
Српски члан Председништва БиХ и лидер СНСД Милорад Додик на данашној конференцији за новинаре у Бањалуци обелоданио је стенограм разговора са специјалним америчким изаслаником за Западни Балкан Габриелом Есцобаром, уз опаску да… »
Додик поручио бајденовом специјалцу: Ј*** ми се за санкције
Вечерње новости 01.10.2021
Фото: Новости Појаснио је да није имао намеру да у јавност излази с детаљима тог разговора, али будући да је Амбасада САД издала саопштење за јавност одлучио је да прекине ћутање. Додик каже да му је Ескобар рекао: - Морам ти… »
Додик одговорио ескобару: "ј*** ми се за санкције, ако хоћеш са мном разговарати, немој ми претити"
Србија данас 01.10.2021
Одговор јасан и прецизан. Српски члан председништва БиХ Милорад Додик на конференцији за медије у Бањалуци показао је стенограм разговора са замеником помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава, задуженим за… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Најмање 23 особе повређене, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 18 минутајош 35 повезаних
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 1 сатјош 46 повезаних