Повезане вести
Гвардиола признао: „Јирген Клоп ми је помогао да постанем бољи тренер“!
Хот спорт 01.10.2021
Тренер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да га је ривалитет са Јиргеном Клопом из Ливерпула учинио бољим тренером. „Откако сам дошао овде, можда не прве године, али Ливерпул је увек био ту. Екипе Јиргена Клопа… »
Клоп узвратио Пепу: "Најбољи су"
Спортске.нет 01.10.2021
Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп рекао је данас да његова екипа мора бити храбра, али и "дрска" у предстојећем мечу против Манчестер ситија у Премијер лиги. "Морамо бити храбри... У неким тренуцима морамо бити дрски… »
Солшер љут због распореда: Где је разум? Што Ливерпул и Сити нису у суботу?
Н1 Инфо 01.10.2021
Менеџер Манчестер Јунајтеда Оле Гунар Солшер љут је због чињенице да ће његов тим против Евертона играти у премијерном суботњем термину од 13.30 часова и сматра да је тај меч морао да буде померен за недељу. Црвени ђаволи… »
Недеља је дан за велики дерби: Клопови изабраници дочекују актуелног шампиона!
Хот спорт 01.10.2021
Ливерпул је у 2. колу Лиге шампиона остварио бољи резултат од ривала у борби за шампионски трофеј Премијер лиге. У недељу 3. октобра, Ливерпул ће на ‘Енфилду‘ угостити екипу коју са клупе предводи чувени Пеп Гвардиола… »
Гвардиола: Клоп ми је помогао да будем бољи тренер
Нова 01.10.2021
Пеп Гвардиола, тренер Манчестер ситија, рекао је да га је ривалитет са Јиргеном Клопом из Ливерпула учинио бољим тренером. „Откако сам дошао овде, можда не прве године, али Ливерпул је увек био ту. Екипе Јиргена Клопа помогле су… »
„Клоп ме је учинио бољим, због тог ривалства и даље радим“
Н1 Инфо 01.10.2021
Уочи дуела против Ливерпула, менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола каже да га је ривалство са Јиргеном Клопом учинило бољим тренером и да је то један од разлога због којег се и даље бави тим послом. Шпански и немачки… »
Клоп јасан: Сити је најбољи у Европи
Н1 Инфо 01.10.2021
Менџер Ливерпула Јирген Клоп каже да је Манчестер Сити најбољи тим у Европи и да ће његови играчи морати да пруже максимум, пре свега, у дефанзиви како би остварили позитиван резултат. Дерби меч седмог кола Премијер лиге игра… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро