Povezane vesti
Upravnica Narodnog pozorišta: Ne zanimaju me priče o smeni
Nova 01.10.2021
Čujem stalno te neke priče da li će i kada da me "skinu". Dobro, to ništa nije strašno. Veoma poštujem prvu potpredsednicu vlade i ministarku kulture gospođu Gojković koja ima izuzetnu karijeru, veliki je ljubitelj pozorišta i znam je još iz Novog Sada… »
Upravnica Narodnog pozorišta Ivana Vujić o smeni: Neću da pričam o ostavci! Došla sam ovde da služim (Kurir TV)
Kurir 01.10.2021
Upravnica Narodnog pozorišta Ivana Vujić Kominac predstavila je danas na konferenciji novog direktora Opere Dragoljuba Bajića, koji će na toj poziciji zameniti dosadašnju direktorku Jasminu Trumbetaš Petrović. Na pitanje Kurira da li će podneti ostavku… »
Vesti dana »
Predsednici Kine i SAD održali dva sata dug sastanak, Đinping upozorio Trampa na rizik od rata zbog Tajvana
Radio 021 pre 19 minutajoš 23 povezane
Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!
Hot sport pre 6 satijoš 29 povezanih
Nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije: Kada se očekuje nova promena vremena
N1 Info pre 43 minutajoš 13 povezanih
Izmene izbornih zakona pred poslanicima: koje promene bi mogle biti vidljive već na narednim izborima?
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih