Повезане вести

Кучево: Ухапшен због сумње да је задавио брата

Кучево: Ухапшен због сумње да је задавио брата

РТВ 02.10.2021
ПОЖАРЕВАЦ - Припадници Полицијске управе у Пожаревцу, Полицијске станице у Кучеву, ухапсили су И. М. (43) из тог места због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство. Сумња се да је он синоћ, у стану у коме су… »
Нападачи с хируршким маскама и капуљачама украли ћупријском таксисти новац

Нападачи с хируршким маскама и капуљачама украли ћупријском таксисти новац

Радио 021 02.10.2021
Ћупријска полиција ухапсила је М. И. (21) и И. М. (24) из околине тог места, због сумње да су извршили кривично дело разбојништво. Како се сумња, они су 26. септембра, маскирани капуљачама и хирушким маскама, напали и… »
Детаљи трагедије у Кучеву: Задавио брата, па се сам пријавио полицији "убио сам говедо"

Детаљи трагедије у Кучеву: Задавио брата, па се сам пријавио полицији "убио сам говедо"

Србија данас 02.10.2021
И. М. (43) из Кучева ухапшен је синоћ због сумње да је починио кривично дело убиство. И. М. (43) из Кучева ухапшен је синоћ због сумње да је починио кривично дело убиство. Он се сумњичи да је синоћ у стану у ком су заједно… »
Нападачи с хирушким маскама и капуљачама украли таксисти новац

Нападачи с хирушким маскама и капуљачама украли таксисти новац

Нова 02.10.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова у Ћуприји ухапсили су М. И. (21) и И. М. (24) из околине тог места, због сумње да су извршили кривично дело разбојништво. Како се сумња, они су 26. септембра, маскирани капуљачама и… »
Ухапшени разбојници из околине Ћуприје: Маскирани капуљачама, напали таксисту и украли му новац и телефон

Ухапшени разбојници из околине Ћуприје: Маскирани капуљачама, напали таксисту и украли му новац и телефон

Вечерње новости 02.10.2021
ФОТО: Д.Н. Како се наводи у саопштењу јагодинске Полицијске управе, осумњичени су тада, држећи таксисту за руке, украли од њега новчаник, мобилни телефон и кључ од аутомобила и побегли. Полиција их је идентификовала и… »
Тешка крађа у алибунару: Ухапшене две особе које се сумњиче за кошење девет хектара туђег сунцокрета

Тешка крађа у алибунару: Ухапшене две особе које се сумњиче за кошење девет хектара туђег сунцокрета

Вечерње новости 02.10.2021
ФОТО: Д.Н. Сумња се да су они 5. септембра ове године, у вечерњим сатима, комбајном покосили сунцокрет са површине око 9 хектара, власништво више грађана са подручја општине Алибунар, саопштила је Полицијска управа Панчево… »
Ово је човек из Кучева који је убио рођеног брата: За кафанским столом признао шта је урадио

Ово је човек из Кучева који је убио рођеног брата: За кафанским столом признао шта је урадио

Србија данас 02.10.2021
Како се сазнаје, браћа су дуже време имала нарушене односе. Иван М. (43) из Кучева ухапшен је због сумње да је синоћ убио свог брата Мирка у стану у коме су живели у Улици светог Саве. Како се сазнаје, браћа су дуже време имала… »
Ово је човек који је Убио брата: За кафанским столом признао шта је урадио!

Ово је човек који је Убио брата: За кафанским столом признао шта је урадио!

Курир 02.10.2021
Иван М. (43) из Кучева ухапшен је због сумње да је синоћ убио свог брата Мирка у стану у коме су живели у Улици светог Саве. Како сазнајемо, браћа су дуже време имала нарушене односе. - Често су се свађали и тукли, а неретко су… »
У Кучеву ухапшен мушкарац због сумње да је задавио брата

У Кучеву ухапшен мушкарац због сумње да је задавио брата

Нова 02.10.2021
Припадници Полицијске управе у Пожаревцу, Полицијске станице у Кучеву, ухапсили су И. М. (43) из тог места због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство. Сумња се да је он синоћ, у стану у коме су заједно… »
Ужас у Кучеву: Посвађао се са братом, па га задавио

Ужас у Кучеву: Посвађао се са братом, па га задавио

Нова 02.10.2021
И. М. (43) из Кучева ухапшен је због сумње да је починио кривично дело убиство. Он се сумњичи да је синоћ у стану у коме су заједно живели у Кучеву, након вербалне расправе задавио свог тридесетдеветогодишњег брата… »
Задавио рођеног брата због жене? Иван из Кучева након језивог злочина отишао у кафану и рекао: "Убио сам говедо"

Задавио рођеног брата због жене? Иван из Кучева након језивог злочина отишао у кафану и рекао: "Убио сам говедо"

Блиц 02.10.2021
У петак нешто после 17 сати у Кучеву догодила се трагедија. Иван Милић (43) у тучи је задавио свог рођеног брата Мирка, а према незваничним информацијама разлог је жена која је живела са њима у заједничком домаћинству. Иван је… »
"Убио сам говедо!" Стравична трагедија у Кучеву, задавио рођеног брата због жене, па све испричао у кафани

"Убио сам говедо!" Стравична трагедија у Кучеву, задавио рођеног брата због жене, па све испричао у кафани

Србија данас 02.10.2021
Који је тачан узрок овог свирепог убиства сазнаће се након детаљне истраге. Нешто после 17 часова у Кучеву догодила се трагедија - Иван Милић (43) у тучи је задавио свог рођеног брата Мирка, а према незваничним информацијама… »

Вести дана »