Povezane vesti
Moj otac mi je uništio život, doživela sam užasne stvari! Tanja podelila potresne detalje iz života, Miki je tešio!
Mondo 02.10.2021
Tanja Jovićević iznela svoju priču u toku nominacija. Tanja Jovićević iznela svoju priču u toku nominacija. Tanja Jovićević, nekadašnja članica benda "Oktobar 1984" jedna je od aktuelnih učesnica Zadruge 5, te je u toku nominacija iznela svoje mišljenje… »
"Doživela sam užasne stvari od svog oca": Tanja iz Oktobra iznela potresne stvari o sebi, Miki Đuričić je tešio
Blic 02.10.2021
Tanja Jovićević, nekadašnja članica benda "Oktobar 1984" trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga". Ona je sada tokom nominacija komentarisala odnos Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, a tom prilikom otkrila je nepoznate detalje iz svog života. -… »
Vesti dana »

Zankov izabran za predsednika Skupštine Zaječara, opozicija nastavlja sa incidentima
RTS pre 12 minutajoš 26 povezanih

Kiša u četvrtak očekuje ove delove Srbije: Otkrivamo kada stiže zahlađenje, uz olujne udare košave
Telegraf pre 42 minutajoš 26 povezanih

Dronovima gađan brod sa aktivistima i humanitarnom pomoći za Gazu: Jeziv napad u blizini Krita (Video)
Mondo pre 4 satijoš 6 povezanih

Šef nemačke diplomatije: Evropa da odraste i pojača podršku Ukrajini nakon Trampove promene stava
RTV pre 2 satajoš 22 povezane