Povezane vesti
Moj otac mi je uništio život, doživela sam užasne stvari! Tanja podelila potresne detalje iz života, Miki je tešio!
Mondo 02.10.2021
Tanja Jovićević iznela svoju priču u toku nominacija. Tanja Jovićević iznela svoju priču u toku nominacija. Tanja Jovićević, nekadašnja članica benda "Oktobar 1984" jedna je od aktuelnih učesnica Zadruge 5, te je u toku nominacija iznela svoje mišljenje… »
"Doživela sam užasne stvari od svog oca": Tanja iz Oktobra iznela potresne stvari o sebi, Miki Đuričić je tešio
Blic 02.10.2021
Tanja Jovićević, nekadašnja članica benda "Oktobar 1984" trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga". Ona je sada tokom nominacija komentarisala odnos Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, a tom prilikom otkrila je nepoznate detalje iz svog života. -… »
Vesti dana »
Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: Zalažemo se za iste vrednosti i principe
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Milomir Jaćimović nastavlja štrajk glađu, okupljeni građani pokušali da spreče uklanjanje autobusa; MUP: Policija u Novom Sadu postupa isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima
RTV pre 1 satjoš 135 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 10 satijoš 25 povezanih
Nemačka ubedljivo do direktnog plasmana na Mundijal, Slovačku čeka baraž
RTS pre 4 minutajoš 32 povezane
Vesić saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal: Izneo odbranu, odbio da odgovara na pitanja tužioca
NIN pre 2 satajoš 42 povezane