Повезане вести

100 Пута сам погледао тај гол: Јунак Шерифа сањао о Лиги шампиона, сад открио како је срушити Реал у Мадриду!

100 Пута сам погледао тај гол: Јунак Шерифа сањао о Лиги шампиона, сад открио како је срушити Реал у Мадриду!

Мондо 02.10.2021
Луксембуржанин ће ускоро играти против Србије, а ових дана цела Европа прича о њему. Луксембуржанин ће ускоро играти против Србије, а ових дана цела Европа прича о њему. Себастијен Тил је фудбалер који је ове седмице украо шоу… »
Херој Шерифа: Гледао сам свој гол Реалу преко 100 пута

Херој Шерифа: Гледао сам свој гол Реалу преко 100 пута

Н1 Инфо 02.10.2021
Фудбалер Шерифа Себастијан Тил истакао је да његов тим нема шта да изгуби у Лиги шампиона, те да дуел са Интером дочекује без страха. Молдавски клуб је приредио је сензацију у Мадриду, пошто је савладао Реал 2:1. Тил је… »
Избацио звезду, срушио реал, а САД прети и Србији: Фудбалер за ког су у домовини чули недавно жели нове успехе – ‘То сам…

Избацио звезду, срушио реал, а САД прети и Србији: Фудбалер за ког су у домовини чули недавно жели нове успехе – ‘То сам…

Хот спорт 02.10.2021
Занимљива увертира утакмице која нам долази… Фудбалска репрезентација Србије ће у октобру у склопу квалификација за Светско првенство у Катару играти против Луксембурга и Азербејџана. Прво на реду је гостовање Луксембургу… »
Срушио реал, САД игра против Србије: Тил је гол против Реала гледао 100 пута

Срушио реал, САД игра против Србије: Тил је гол против Реала гледао 100 пута

Вечерње новости 02.10.2021
ФОТО: ЕПА Први ривал "орловима" је Луксембург (субота, 9. октобар, 20.45), а главна узданица те селекције је Себатсијан Тил који је био јунак Шерифа у победи над Реалом (2:1). Поситгао је у 90. минуту заиста фантастичан погодак… »

Вести дана »