Povezane vesti
100 Puta sam pogledao taj gol: Junak Šerifa sanjao o Ligi šampiona, sad otkrio kako je srušiti Real u Madridu!
Mondo 02.10.2021
Luksemburžanin će uskoro igrati protiv Srbije, a ovih dana cela Evropa priča o njemu. Luksemburžanin će uskoro igrati protiv Srbije, a ovih dana cela Evropa priča o njemu. Sebastijen Til je fudbaler koji je ove sedmice ukrao šou i postavši… »
Heroj Šerifa: Gledao sam svoj gol Realu preko 100 puta
N1 Info 02.10.2021
Fudbaler Šerifa Sebastijan Til istakao je da njegov tim nema šta da izgubi u Ligi šampiona, te da duel sa Interom dočekuje bez straha. Moldavski klub je priredio je senzaciju u Madridu, pošto je savladao Real 2:1. Til je pobedonosni pogodak postigao… »
Izbacio zvezdu, srušio real, a SAD preti i Srbiji: Fudbaler za kog su u domovini čuli nedavno želi nove uspehe – ‘To sam…
Hot sport 02.10.2021
Zanimljiva uvertira utakmice koja nam dolazi… Fudbalska reprezentacija Srbije će u oktobru u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru igrati protiv Luksemburga i Azerbejdžana. Prvo na redu je gostovanje Luksemburgu naredne subote, a za taj… »
Srušio real, SAD igra protiv Srbije: Til je gol protiv Reala gledao 100 puta
Večernje novosti 02.10.2021
FOTO: EPA Prvi rival "orlovima" je Luksemburg (subota, 9. oktobar, 20.45), a glavna uzdanica te selekcije je Sebatsijan Til koji je bio junak Šerifa u pobedi nad Realom (2:1). Positgao je u 90. minutu zaista fantastičan pogodak kojim je doneo veliku… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture
Insajder pre 1 satjoš 42 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 3 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
RTS: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
Novi magazin pre 33 minutajoš 24 povezane
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 2 satajoš 24 povezane