Povezane vesti
Federer se ponovo oglasio, nikada ovako nije pričao o tenisu!
Vesti online 02.10.2021
Švajcarski teniser Rodžer Federer u poslednje vreme muku muči sa povredama. Ovog leta je ponovo operisao koleno i pitanje je hoćemo li ga ikada više gledati na terenu. Te činjenice je i on svestan, pa ističe da je sada sve što uradi u tenisu “bonus za… »
Federer: Imam 40 godina, sve ovo je bonus za mene
N1 Info 02.10.2021
Rožder Federer istakao je da je zadovoljan svojim životom u ovom trenutku, te da je sve što radi u tenisu sa 40 godina 'bonus za njega'. Legendarni švajcarski teniser je u avgustu napunio 40 godina. „Zapravo, uzbuđen sam. Iako često u šali znam da kažem… »
Vesti dana »
Ovo je ubijeni muškarac u Čačku: Osumnjičeni mu razbio glavu čekićem, pa pobegao (foto)
Mondo pre 10 minutajoš 31 povezana
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 10 minutajoš 25 povezanih
Tramp: Ako nam saveznici ne pomognu oko Ormuskog moreuza, to će biti veoma loše za budućnost NATO-a
Pravo u centar pre 1 satjoš 46 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 11 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 6 satijoš 65 povezanih