Povezane vesti
Federer se ponovo oglasio, nikada ovako nije pričao o tenisu!
Vesti online 02.10.2021
Švajcarski teniser Rodžer Federer u poslednje vreme muku muči sa povredama. Ovog leta je ponovo operisao koleno i pitanje je hoćemo li ga ikada više gledati na terenu. Te činjenice je i on svestan, pa ističe da je sada sve što uradi u tenisu… »
Federer: Imam 40 godina, sve ovo je bonus za mene
N1 Info 02.10.2021
Rožder Federer istakao je da je zadovoljan svojim životom u ovom trenutku, te da je sve što radi u tenisu sa 40 godina 'bonus za njega'. Legendarni švajcarski teniser je u avgustu napunio 40 godina. „Zapravo, uzbuđen sam. Iako često u šali znam… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 8 satijoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 7 satijoš 21 povezana

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 4 satijoš 31 povezana