Повезане вести

Хтео је да ми направи дете још пре него што смо се пољубили! Жена с којом Кеба има ванбрачну ћерку шокирала изјавама!

Хтео је да ми направи дете још пре него што смо се пољубили! Жена с којом Кеба има ванбрачну ћерку шокирала изјавама!

Мондо 02.10.2021
Тврди да зна тачно и када је затруднела. Тврди да зна тачно и када је затруднела. Певач Драган Којић Кеба има ванбрачну ћерку Ину са Љиљаном Јевремовић, која је сада изнела изненађујуће тврдње о њиховом односу. Тврди да ћерка… »
Намерно ми је направио дете, био је више код мене него код жене! Кебина љубавница развезала језик, ћерка неће да чује за њега…

Намерно ми је направио дете, био је више код мене него код жене! Кебина љубавница развезала језик, ћерка неће да чује за њега…

Курир 02.10.2021
Љиљана Јевремовић која са певачем Драганом Којићем Кебом има ванбрачну ћерку Ину, а сада се присетила свог односа са фолкером и испричала непознате детаље из живота. Љиљана је рекла да њхова ћерка Ина не жели никакав… »
Љиљана Јевремовић: „Кеба ми је рекао да има ЛОШ БРАК и да жели ДЕТЕ са мном! Бацио је кондоме кроз прозор и направио ми…

Љиљана Јевремовић: „Кеба ми је рекао да има ЛОШ БРАК и да жели ДЕТЕ са мном! Бацио је кондоме кроз прозор и направио ми…

Свет & Скандал 02.10.2021
Текстописац Љиљана Јевремовић каже да је ћерка Ина зачета из љубави јер се у то време јако заљубила у Драгана Којића Кебу. – Он је тада тек градио каријеру, није био богат, имао је само половину куће… Ја сам имала више од… »

Вести дана »