Повезане вести

Амерички амбасадор подржава доследно примењивање договора из Брисела

Амерички амбасадор подржава доследно примењивање договора из Брисела

Политика 02.10.2021
Амбасадор САД у Београду Ентони Годфри изјавио је вечерас да му је драго што се договор који су Београд и Приштина постигли у Бриселу доследно примењује. „Лепо је видети да се договор постигнут у Бриселу доследно примењује”… »
Вучић се обратио директно из дубаија: Свечано отворен српски пословних хаб (фото)

Вучић се обратио директно из дубаија: Свечано отворен српски пословних хаб (фото)

Србија данас 02.10.2021
Пратите уживо обраћање председника Србије. Председник Србије Александар Вучић, који је отворио српски павиљон на највећој Светској изложби ЕКСПО 2020 у Дубаију, данас отвара и српски пословни хаб. Председник је у петак после… »
У Дубаију отворен Пословни хаб Србије

У Дубаију отворен Пословни хаб Србије

Телеграф 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић, који је отворио српски павиљон на највећој Светској изложби ЕКСПО 2020 у Дубаију, данас је отворио и српски пословни хаб. У Дубаију је данас отворен пословни хаб Србије, где ће више од 1.000… »
Вучић из Дубаија: Питали ме зашто сам дизао авионе, па нећу ваљда да се кријем? Некоме је сметало да се чује све о Јовањици…

Вучић из Дубаија: Питали ме зашто сам дизао авионе, па нећу ваљда да се кријем? Некоме је сметало да се чује све о Јовањици…

Курир 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић обратио се нацији из Дубаија. Вучић је за ТВ Пинк говорио о Сајму ЕКСПО 2020 Дубаи, ситуацији на КиМ, случају "Јовањица", енергетици и другим актуелним темама. "Они то ураде сваког 15. фебруара… »
Годфри: Сада морамо да се фокусирамо на трајно решење

Годфри: Сада морамо да се фокусирамо на трајно решење

Вести онлине 02.10.2021
Амбасадор САД у Београду Ентони Годфри написао је на Твитеру да му је драго због примене договора из Брисела и да се сада мора усресредити на трајно решење. “Драго ми је што видим верну примену компромиса договореног у Бриселу… »
Годфри: Драго ми је да се доследно примењује договор постигнут у Бриселу

Годфри: Драго ми је да се доследно примењује договор постигнут у Бриселу

Нова 02.10.2021
Амбасадор САД у Београду Ентони Годфри изјавио је вечерас да му је драго што се договор који су Београд и Приштина постигли у Бриселу доследно примењује. „Лепо је видети да се договор постигнут у Бриселу доследно примењује“… »
Вучић: Срби су задовољни повлачењем специјалних јединица са Јариња и Брњака

Вучић: Срби су задовољни повлачењем специјалних јединица са Јариња и Брњака

Н1 Инфо 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су Срби задовољни што су се косовске специјалне јединице повукле са положаја на административним прелазима између централне Србије и Косова, Јариње и Брњак. Из амбасаде САД на… »
Вучић: Срби задовољни повлачењем косовских специјалних јединица са Јариња и Брњака

Вучић: Срби задовољни повлачењем косовских специјалних јединица са Јариња и Брњака

Нови магазин 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су Срби задовољни што су се косовске специјалне јединице данас повукле са положаја на административним прелазима између централне Србије и Косова, Јариње и Брњак. "Било је… »
Испуњена прва тачка споразума о регистарским таблицама

Испуњена прва тачка споразума о регистарским таблицама

Нови магазин 02.10.2021
Прва тачка бриселског споразума о регистарским ознакама возила испуњена је данас, уклоњене су барикаде и припадници Специјалних јединица Полиције Косова су напустили административне прелазе Брњак и Јариње. Кфор је од јутрос у… »
Чадеж: Центар српске привреде наредних шест месеци у Дубаију

Чадеж: Центар српске привреде наредних шест месеци у Дубаију

Нови магазин 02.10.2021
Председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж изјавио је данас, после отварање пословног центра Србије у Слободној зони Јужни Дубаи, да ће се центар српске привреде у наредних шест месеци, током трајања Светске изложбе… »
Вучић: Морали су да повуку Росу, за ЗСО им ништа не верујем

Вучић: Морали су да повуку Росу, за ЗСО им ништа не верујем

Нова 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су Албанци на КиМ морали одмах да спроведу у делу споразум постигнут у Бриселу и да повуку јединице Росу, јер би у супротном били у проблему, али и да им ништа не верује када… »
Косовске специјалне јединице напустиле Јариње и Брњак, путеви више нису блокирани

Косовске специјалне јединице напустиле Јариње и Брњак, путеви више нису блокирани

Радио 021 02.10.2021
Косовске специјалне јединице напустиле су данас у 15.59 положаје на административним прелазима између централне Србије и Косова, Јариње и Брњак. Са тих прелаза уклоњена је тешка механизација којом су Срби блокирали магистралне… »
"Пред нама је криза незамисливих размера": Вучић на отварању српског бизнис центра у Дубаију: "Ми ћемо струје имати, само је…

"Пред нама је криза незамисливих размера": Вучић на отварању српског бизнис центра у Дубаију: "Ми ћемо струје имати, само је…

Блиц 02.10.2021
После отварања Павиљона Србије на највећој светској изложби "Експо 2020. Дубаи", данас је у Дубаију отворен и српски пословни центар кроз који ће више од хиљаду домаћих фирми у наредних 6 месеци, представљати своје бизнисе и… »
"Чекали су до краја рока": Вучић из Дубаија: Срби задовољни што се РОСУ повукао са севера Косова

"Чекали су до краја рока": Вучић из Дубаија: Срби задовољни што се РОСУ повукао са севера Косова

Блиц 02.10.2021
Срби су задовољни што се РОСУ повукао са севера Косова, каже председник Србије Александар Вучић. Како је рекао, нема лаког споразума, постигнут је максимум у условима у којима се готово цела западан хемисфера бори да вам одузме… »
Вучић: “Курти је рекао да Косово има велики проблем…”

Вучић: “Курти је рекао да Косово има велики проблем…”

Вести онлине 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су, поред државе Србије, КФОР и НАТО снаге једина стварна заштита Срба на северу КиМ. – Нема лаког споразума за нас. Не постоји ништа што је лако на Косову. 2008. су нам прогласили… »
Чадеж отворио кућу српске привреде на “Експо 2020 Дубаи”

Чадеж отворио кућу српске привреде на “Експо 2020 Дубаи”

Вести онлине 02.10.2021
Пословни центар Србије (Сербиа Бусинесс Хуб Дубаи) на светској изложби „Експо 2020 Дубаи“ данас је свечано отворио Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије, у присуству председника Републике Србије Александра Вучића… »
Вучић из Дубаија о ситуацији на КиМ: И данас је било напето, задовољан сам што је задржан мир

Вучић из Дубаија о ситуацији на КиМ: И данас је било напето, задовољан сам што је задржан мир

Курир 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Дубаија. Вучић је јуче у Дубаију отворио српски павиљон на највећој Светској изложби ЕКСПО Дубаи 2020, а данас и српски пословни хаб. "Срећан сам и поносан начином на који смо… »
Вучић поносно саопштио: Дубаи је центар српске привреде у наредних шест месеци! (фото)

Вучић поносно саопштио: Дубаи је центар српске привреде у наредних шест месеци! (фото)

Курир 02.10.2021
Српски пословни центар отворен у склопу бизнис-центра "Јужни Дубаи", а Александар Вучић позвао све српске привреднике да дођу на Светску изложбу јер је нашој земљи сваки динар важан. Србија је с поносом, другог дана од отварања… »
"Морали су да повуку Росу" Вучић: За ЗСО им ништа не верујем!

"Морали су да повуку Росу" Вучић: За ЗСО им ништа не верујем!

Вечерње новости 02.10.2021
Фото: Тањуг - Они су тај део, једини који су имали, а то је да повуку Росу, спровели у дело, али да ли им верујем да ће да прихвате ЗСО - не верујем им ништа. По том питању знам са ким имамо посла, нећу никога да вређам, али… »
Вучић: Поред Србије, КФОР и НАТО снаге једина заштита Срба на КиМ

Вучић: Поред Србије, КФОР и НАТО снаге једина заштита Срба на КиМ

Вечерње новости 02.10.2021
Фото: Тањуг На констатацију новинара у Дубајиу да Срби нису имали превише користи и заштите од стране Кфора на КиМ, Вучић је рекао за Прву да Срби не воле превише КФОР због НАТО бобардовања, али да је то једина заштита за њих… »
Отворен српски пословни хаб у Дубаију

Отворен српски пословни хаб у Дубаију

Вести онлине 02.10.2021
Српски пословни хаб отворен је данас у Дубајиу, у присуству председника Србије Александра Вучића, а председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж је рекао да ће ту у наредних шест месеци више од 1.000 великих и малих фирми из… »
Дрецун: Курти се консултује са САД за сваки свој потез, кључно питање је да ли ће бити продужен рок важења за КС таблице

Дрецун: Курти се консултује са САД за сваки свој потез, кључно питање је да ли ће бити продужен рок важења за КС таблице

Курир 02.10.2021
На прелазу Јариње и Брњак на северу КиМ јутрос је почела примена споразума који су у четвртак у Бриселу потписали Београд и Приштина, а поводом компромисног решења о деескалацији кризе. Ситуацију из српске престонице… »

Вести дана »