Повезане вести
Нада Блам објаснила зашто Мушкарци беже од жена! Невиђени хит у студију - хватали се за главу кад је ово изговорила!
Мондо 02.10.2021
Нада Блам је као из топа изнела своје мишљење. Нада Блам је као из топа изнела своје мишљење. Глумица Нада Блам насмејала је све у студију током гостовања у емисији "Магазин ин" код Сање Маринковић. Познато је да је глумица… »
Мушкарац бежи од жене када јој смрди из уста: Нада Блам насмејала све у емисији, овај њен одоговр ће се препричавати!
Курир 02.10.2021
Глумица Нада Блам открила је када и зашто мушкарци беже од жена. "Мушкарци беже кад жена хоће да се уда и кад јој смрди из уста", рекла је Нада. Глумица је додала и да о старим љубавима не прича: "О пропалим пословима и… »
Сви У које сам била заљубљена сад су ми глупи: Нада Блам открила на шта је све спремна да уради због љубави!
Курир 02.10.2021
Глумица Нада Блам открила је на шта је све била спремна када је била заљубљена. "Увек сам била страховито заљубљена и са сваким са ким сам се пољубила мислила сам да цу да храним голубове на Калишу. Увек сам била спремна на… »
Вести дана »
Народна банка Србије саопштила: Званични средњи курс данас је 117,2157 динара за евро
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 39 минутајош 1 повезана
Након Конгреса, и амерички Сенат усвојио одлуку о објављивању Епстинових досијеа
Политика пре 4 сатијош 4 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 8 сатијош 1 повезана