Povezane vesti

Nada Blam objasnila zašto Muškarci beže od žena! Neviđeni hit u studiju - hvatali se za glavu kad je ovo izgovorila!

Nada Blam objasnila zašto Muškarci beže od žena! Neviđeni hit u studiju - hvatali se za glavu kad je ovo izgovorila!

Mondo 02.10.2021
Nada Blam je kao iz topa iznela svoje mišljenje. Nada Blam je kao iz topa iznela svoje mišljenje. Glumica Nada Blam nasmejala je sve u studiju tokom gostovanja u emisiji "Magazin in" kod Sanje Marinković. Poznato je da je glumica veoma duhovita, ali i… »
Muškarac beži od žene kada joj smrdi iz usta: Nada Blam nasmejala sve u emisiji, ovaj njen odogovr će se prepričavati!

Muškarac beži od žene kada joj smrdi iz usta: Nada Blam nasmejala sve u emisiji, ovaj njen odogovr će se prepričavati!

Kurir 02.10.2021
Glumica Nada Blam otkrila je kada i zašto muškarci beže od žena. "Muškarci beže kad žena hoće da se uda i kad joj smrdi iz usta", rekla je Nada. Glumica je dodala i da o starim ljubavima ne priča: "O propalim poslovima i ljubavima nikada ne… »
Svi U koje sam bila zaljubljena sad su mi glupi: Nada Blam otkrila na šta je sve spremna da uradi zbog ljubavi!

Svi U koje sam bila zaljubljena sad su mi glupi: Nada Blam otkrila na šta je sve spremna da uradi zbog ljubavi!

Kurir 02.10.2021
Glumica Nada Blam otkrila je na šta je sve bila spremna kada je bila zaljubljena. "Uvek sam bila strahovito zaljubljena i sa svakim sa kim sam se poljubila mislila sam da cu da hranim golubove na Kališu. Uvek sam bila spremna na sve. Ljubav je pozitivno… »

Vesti dana »