Povezane vesti
"Zašto je Zdravko Čolić tuđ, a ne: Moj?" Izvorinka Milošević obelodanila osećanja: "Iskreno ga volim, kad bih ga srela jedno…
Blic 02.10.2021
Pevačica Izvorinka Milošević otkrila je da voli Zdravka Čolića i da je to bila prokleta sudbina što se nisu sreli. "Koliko ste se puta pokajali u životu što ste neke prilike propustili?", glasilo je pitanje. "Zašto je Zdravko Čolić tuđ, a ne moj? Sudbina… »
Sanja Marinković potkačila Ša! Voditeljka spomenula stan, a evo kako joj je reper odgovorio!
Kurir 02.10.2021
Nakon što su Nenad Aleksić Ša otkrio na šta je sve bio spreman da uradi zbog ljubavi, voditeljka je dala reč i svojim gošćama. - Ja sam bila spremna da se iselim iz svog stana, da iznajmim stan, da bih sa određenom osobom živela, makar na tri dana. To… »
Izvorinka Milošević iz svog stana otišla u iznajmljeni i plaćala kiriju: Pevačica otkrila zbog čega se tada odlučila na ovaj…
Kurir 02.10.2021
Pevačica Izvorinka Milošević je otkrila na šta je sve bila spremna zbog ljubavi i priznala da se jednom čak iselila iz sopstvenog stana zbog pogrešnog partnera. "Pogrešno zaljubljivanje u pogrešnu osobu se svima dogodilo, da se ne lažemo. Meni se… »
Vesti dana »

Ovo će Tramp reći Putinu Predsednik SAD otkrio plan za okončanje rata u Ukrajini obostrani ustupci neminovni
Dnevnik pre 41 minutajoš 94 povezane

Izraelski napad u Gazi usmrtio pet novinara Al Džazire, uključujući Anasa al-Šarifa
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 34 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 6 satijoš 20 povezanih

Nikšićki vatrogasci od vatre spasili brojne kuće, bore se sa više šumskih požara
Novi magazin pre 21 minutajoš 91 povezana

Oglasila se Narodna banka Srbije Tiče se kursa evra, menja se jedna stvar
Alo pre 4 satijoš 27 povezanih