Povezane vesti
Miljana pobedila - vratila se u zadrugu u šok izdanju! Ugojila se, promenila i otkrila zašto se obukla kao žbun! (foto)
Mondo 02.10.2021
Popularna Miksi je ovaj put spremna da ide do finala Zadruge 5. Popularna Miksi je ovaj put spremna da ide do finala Zadruge 5. Kao što je i najavljivala ranije, molbe su joj uslišene i Miljana Kulić se večeras vratila u Zarugu 5 posle diskvalifikacije… »
Miljana Kulić ponovo ušla u Zadrugu 5! Pojavila se u studiju maskirana u žbun i priznala: Ja sam mentalno zaostala u razvoju!…
Kurir 02.10.2021
Diskvalifikovana Miljana Kulić se večeras vraća u Zadrugu 5, a u studiju se pojavila u nesvakidašnjem izdanju, pa je otkrila da je sada u vezi sa Zolom. Pojavila se u kostimu grma, prekrivena od glave do pete jer se ugojila osam kilograma i da joj sve… »
Vesti dana »
Održana sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji - Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 2 satajoš 38 povezanih
Stanković: Ovo je Saletovo veče; Katai: Nisam mogao da zamislim ništa slično
RTS pre 10 minutajoš 63 povezane
Van kontrole Tramp žestoko izvređao bivše saveznike: "Oni su glupi ljudi, nikoga nije briga za njih"
Telegraf pre 20 minutajoš 51 povezana
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
N1 Info pre 5 satijoš 34 povezane
Radno vreme ambulanti i Hitne pomoći za Uskrs u Sremskoj Mitrovici: detaljan raspored
Ozon pre 3 satajoš 32 povezane