Повезане вести
Вучић: Нисам бранио Колувију, чему толика нервоза?
Дневник 03.10.2021
ДУБАИ: Председник Александар Вучић је изјавио данас да, оним што је рекао након интервјуа власника "Јовањице" Предрага Колувије, није бранио Колувију, нити то има намеру да чини, јер ће тај случај решавати суд, али је приметио… »
Ђукановић напао Ребића: Лаже да би се извукао, Колувији није нађена значка
Нова 03.10.2021
Владимир Ђукановић рекао је током телевизијског гостовања да је директор полиције Владимир Ребић некоректан и да покушава да се "извуче из целе приче". Аутор емисије „Озбиљно са Ðуком“, Владимир Ðукановић, изјавио је данас да… »
Вучић тврди да није никада бранио Колувију: Све ће се показати наредних дана
Нова 03.10.2021
Председник Србије Александар Вучић данас је опет говорио о интервјуу власника "Јовањице" Предрага Колувије наводећи да је синоћ и данас, као и последње две године, миран док слуша неистине и додао да никада није бранио Колувију… »
Ребић: Колувијине бесмислице, верујем људима у полицији, сви су прошли полиграф
Н1 Инфо 03.10.2021
Директор полиције Владимир Ребић изјавио је да су бесмислене тврдње Предрага Колувије да је незаконито ухапшен и да су припадници полиције на њега вршили притисак да за узгој марихуане на плантажи Јовањица окриви брата… »
Вучић о колувијином интервјуу: Миран сам, никада се нећемо мешати у то, сви ће да раде свој посао у складу са законом!
Вечерње новости 03.10.2021
Фото: Принтскрин ТВ Пинк Он је, овом приликом, говорио и о интервјуу који је дао Предраг Колувија. - Ја сам синоћ био миран и данас сам веома миран. Миран сам две године слушајући такве неистине. Кажете, припрема се ослобађање… »
Ребић: Колувијине тврдње су бесмислице
РТВ 03.10.2021
БЕОГРАД - Директор полиције Владимир Ребић оценио је данас бесмисленим тврдње Предрага Колувије, који је изјавио да га му је шеф одсека Четвртог одељења за борбу против дроге Душан Митић понудио да, у замену за слободу, оптужи… »
Ребић о гостовању Колувије: То су све бесмислице
Нова 03.10.2021
Директор полиције Владимир Ребић коментарисао је наводе које је изнео Предраг Колувија и истакао да није гледао интервју власника Јовањице, али да мисли да су у питању бесмислице. На питање како коментарише наводе Предрага… »
Вучић о Колувијином интервјуу: Велика је паника ста ће још да каже
Блиц 02.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да у случају власника плантаже "Јовањица" Предрага Колувије, који је интервјуу Владимир Ђукановићу, рекао да је од њега тражено да кривицу за производње тоне марихуане… »
Очигледна је паника тајкунских медија и тајкуна: Вучић о интервјуу Предрага Колувије
Вечерње новости 02.10.2021
Фото: Принтскрин/Пинк На питање о интервјуу Предрага Колувије у којем је рекао да му је нуђена слобода ако за Јовањицу оптужи Андреја Вучића, председник каже да је Колувија провео две године у притвору, а да се и даље против… »
Вести дана »
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 19 минутајош 2 повезане
"Увек уз свој народ": Огласио се Вучић: Вечерас у Паризу, ускоро у Неготину, Мионици, Сечњу, Новом Саду (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана