Povezane vesti

Ovo je ljubavnica koju je Silvana pretukla: Leposava tvrdila da joj je pevačica slomila 2 pršljena i da je htela da joj…

Ovo je ljubavnica koju je Silvana pretukla: Leposava tvrdila da joj je pevačica slomila 2 pršljena i da je htela da joj…

Kurir 03.10.2021
Čuvena pevačica Silvana Armenulić bila je udata za bivšeg tenisera Radmila Armenulića, a početkom leta 1971. godine obelodanjeno je da je Silvana istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje. Radilo se o poštanskoj službenici… »
Ovo je ljubavnica koju je Silvana pretukla: Leposava je tvrdila da joj je pevačica slomila dva pršljena i da je htela da joj…

Ovo je ljubavnica koju je Silvana pretukla: Leposava je tvrdila da joj je pevačica slomila dva pršljena i da je htela da joj…

Blic 03.10.2021
Pevačica Silvana Armenulić svojevremeno je punila naslovnice zbog svog burnog privatnog života, a zabeležena je i situacija u kojoj se pokojna pevačica lično obračunala sa tadašnjom ljubavnicom njenog supruga. Radilo se o poštanskoj službenici… »
Upala je u kola i htela da mi iskopa oči! Ljubavnica tvrdila da ju je Silvana brutalno prebila i polomila 2 pršljena

Upala je u kola i htela da mi iskopa oči! Ljubavnica tvrdila da ju je Silvana brutalno prebila i polomila 2 pršljena

Mondo 03.10.2021
O njihovom sukobu brujao je ceo region, a ovaku su Silvana Armenulić i Leposava Jakov pričale o incidentu. O njihovom sukobu brujao je ceo region, a ovaku su Silvana Armenulić i Leposava Jakov pričale o incidentu. Silvana Armenulić svojom pojavom… »
Silvana Armenulić PRETUKLA ljubavnicu svog muža! Povredila joj KIČMU, mesecima ih je pratila

Silvana Armenulić PRETUKLA ljubavnicu svog muža! Povredila joj KIČMU, mesecima ih je pratila

Svet & Skandal 03.10.2021
Silvana Armenulić koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći svojevremeno je punila naslovne strane pričama iz svog burnog života. Naime, brak Silvane Armenulić sa bivšim teniserom Radmilom Armenulićem privlačio je ogromnu pažnju… »
Kako je Silvana Armenulić govorila o ljubavnici svog muža koju je pretukla

Kako je Silvana Armenulić govorila o ljubavnici svog muža koju je pretukla

Nova 03.10.2021
Čuvena pevačica Silvana Armenulić koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći svojevremeno je punila naslovne strane zbog turbulentnog života. Njen brak sa bivšim teniserom Radmilom Armenulićem privlačio je veliku pažnju, a mnogi su joj… »
Pretukla ljubavnicu svog muža: Silvana Armenulić je imala buran brak: "Tri i po godine su bili zajedno, ja na koncert, ona u…

Pretukla ljubavnicu svog muža: Silvana Armenulić je imala buran brak: "Tri i po godine su bili zajedno, ja na koncert, ona u…

Blic 03.10.2021
Čuvena pevačica Silvana Armenulić svojevremeno je punila naslovnice zbog svog burnog privatnog života. Njen brak sa teniserom Radmilom Armenulićem je bio pun afera, spekulisalo se da su jedno drugo varali, a zabeležena je i situacija u kojoj se… »

Vesti dana »