Повезане вести

Ово је љубавница коју је Силвана претукла: Лепосава тврдила да јој је певачица сломила 2 пршљена и да је хтела да јој ископа…

Ово је љубавница коју је Силвана претукла: Лепосава тврдила да јој је певачица сломила 2 пршљена и да је хтела да јој ископа…

Курир 03.10.2021
Чувена певачица Силвана Арменулић била је удата за бившег тенисера Радмила Арменулића, а почетком лета 1971. године обелодањено је да је Силвана истукла супарницу и да је покренут кривични поступак против ње. Радило се о… »
Упала је у кола и хтела да ми ископа очи! Љубавница тврдила да ју је Силвана брутално пребила и поломила 2 пршљена

Упала је у кола и хтела да ми ископа очи! Љубавница тврдила да ју је Силвана брутално пребила и поломила 2 пршљена

Мондо 03.10.2021
О њиховом сукобу брујао је цео регион, а оваку су Силвана Арменулић и Лепосава Јаков причале о инциденту. О њиховом сукобу брујао је цео регион, а оваку су Силвана Арменулић и Лепосава Јаков причале о инциденту. Силвана… »
Ово је љубавница коју је Силвана претукла: Лепосава је тврдила да јој је певачица сломила два пршљена и да је хтела да јој…

Ово је љубавница коју је Силвана претукла: Лепосава је тврдила да јој је певачица сломила два пршљена и да је хтела да јој…

Блиц 03.10.2021
Певачица Силвана Арменулић својевремено је пунила насловнице због свог бурног приватног живота, а забележена је и ситуација у којој се покојна певачица лично обрачунала са тадашњом љубавницом њеног супруга. Радило се о… »
Силвана Арменулић ПРЕТУКЛА љубавницу свог мужа! Повредила јој КИЧМУ, месецима их је пратила

Силвана Арменулић ПРЕТУКЛА љубавницу свог мужа! Повредила јој КИЧМУ, месецима их је пратила

Свет & Скандал 03.10.2021
Силвана Арменулић која је трагично настрадала у саобраћајној несрећи својевремено је пунила насловне стране причама из свог бурног живота. Наиме, брак Силване Арменулић са бившим тенисером Радмилом Арменулићем привлачио је… »
Како је Силвана Арменулић говорила о љубавници свог мужа коју је претукла

Како је Силвана Арменулић говорила о љубавници свог мужа коју је претукла

Нова 03.10.2021
Чувена певачица Силвана Арменулић која је трагично настрадала у саобраћајној несрећи својевремено је пунила насловне стране због турбулентног живота. Њен брак са бившим тенисером Радмилом Арменулићем привлачио је велику пажњу… »
Претукла љубавницу свог мужа: Силвана Арменулић је имала буран брак: "Три и по године су били заједно, ја на концерт, она у…

Претукла љубавницу свог мужа: Силвана Арменулић је имала буран брак: "Три и по године су били заједно, ја на концерт, она у…

Блиц 03.10.2021
Чувена певачица Силвана Арменулић својевремено је пунила насловнице због свог бурног приватног живота. Њен брак са тенисером Радмилом Арменулићем је био пун афера, спекулисало се да су једно друго варали, а забележена је и… »

Вести дана »