Povezane vesti
Prodor na Daleki Istok
Vesti online 03.10.2021
Prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) i veliki prijatelj i poslovni partner naše zemlje, šeik Mohamed bin Zajed, povezao je predsednika Aleksandra Vučića u obilazak Svetske izložbe u Dubaiju (EXPO 2020.) Ova, kako je Vučić istakao, velika… »
Srbija pregovara o nabavci leka protiv korone
RTV 03.10.2021
DUBAI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Dubaiju, nakon sastanka sa prestolonaslednikom, princom šeikom Muhamedom bin Zajednom Al Nahjanom, da veruje da smo blizu toga da dobijemo vrlo dobre lekove za koronavirus. Vučić je, u izjavi… »
Vučić: Srbija pregovara o nabavci leka protiv korone
Nova 03.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Dubaiju, nakon sastanka sa prestolonaslednikom, princom šeikom Muhamedom bin Zajednom Al Nahjanom, da veruje da smo blizu toga da dobijemo vrlo dobre lekove za koronavirus. Vučić je, u izjavi za TV… »
Šeik Muhamed bin Zajid posetio sa Vučićem srpski paviljon u Dubaiju
RTS 03.10.2021
Šeik Muhamed bin Zajid el Nahjan, princ prestolonaslednik Abu Dabija, posetio je jutros sa predsednikom Aleksandrom Vučićem srpski paviljnon na svetskoj izložbi "Ekspo 2020" u Dubaiju. Šeiku Muhamedu je ovo bila prva poseta jednom stranom paviljnu na… »
Vučić ostavio Bin Zajeda za kraj uz arapske specijalitete: Vraćam se u Srbiju
Nova 03.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas završava posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima i to sastankom sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija Muhamedom Bin Zajedom. Aleksandar Vučić se sa Bin Zajedom sastao na radnom ručku, a sliku susreta je objavio… »
VUČIĆ završava posetu emiratima: Arapski specijaliteti i dug razgovor sa prijateljem šeikom Muhamedom bin Zajedom
Večernje novosti 03.10.2021
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav - Uz arapske specijalitete i dug razgovor sa mojim prijateljem Muhamedom bin Zajedom završavam posetu UAE i vraćam se u našu Srbiju - naveo je pressednik. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Zapratite… »
Prestolonaslednik abu dabija u srpskom paviljonu: Velika čast za Srbiju - Šeik Muhamed bin Zajed u obilasku sa Vučićem (foto)…
Foto: Novosti NJegovom veličanstvu šeiku Muhamedu bila je to prva poseta jednom stranom paviljnou na ovogodišnjoj svetskoj izložbi. On je danas posetio paviljon Emirata, a zatim došao u srpski paviljon. Foto: Фото: Новости POGLEDAJ GALERIJU… »
Veliko gostoprimstvo za predsednika: Vučić sa šeikom Muhamedom obišao paviljone na Ekspo 2020 (foto)
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav - Imao sam čast da mi veliki i iskreni prijatelj naše zemlje Muhamed bin Zajed pokaže sve veličanstvene paviljone na #EXPO2020 i širinu gostoprimstva naših emiratskih prijatelja. Ono što sam ustanovio to je da i dalje… »
Vučić iz Dubaija o povlačenju rosu sa severa Kosmeta: "Želeli su da uvedu ponižavanje srpskih tablica, ali mi nismo izgubili"…
Blic 02.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u Dubaiju na najvećoj svetskoj izložbi "Expo 2020", večeras govori o aktuelnim temama. Upitan koliko mu je značilo što je jedna od najvećih zgrada u UAE, Budž Kalifa, bila osvetljena u bojama srpske… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 19 minutajoš 14 povezanih
Asmin Durdžić ispao, Stanija i Aneli plaču! Šok za šokom u finalu Elite 9: Nije se plasirao u top 3, Ivan ga pobedio
Blic pre 36 minutajoš 11 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane