Povezane vesti

“Nisam imao šta da jedem, molio sam za novac, porodica je patila”: Šok ispovest tenisera koji je igrao finala Vimbldona i…

“Nisam imao šta da jedem, molio sam za novac, porodica je patila”: Šok ispovest tenisera koji je igrao finala Vimbldona i…

Vesti online 03.10.2021
Bivši australijski teniser Mark Filipusis imao je uspone i padove tokom karijere, a kada je završio sa aktivnim bavljenjem sportom, dotakao je dno. Australijanac je bio osmi na ATP listi, osvojio je i 11 trofeja, a igrao je i u finalu US opena, odnosno… »
Teniske muke - Australijanac priznao: Nisam imao šta da jedem

Teniske muke - Australijanac priznao: Nisam imao šta da jedem

Sportski žurnal 03.10.2021
Kada jednom nije mogao da nađe taksi da ga vrati kući, otišao je u obližnju prodavnicu i kupio automobil za 100.000 dolara. Da život velikih sportista nije uvek bajka, dokazao je ovih dana Mark Filipusis. Bivši finalista Ju-Es opena i Vimbldona… »
Igrao finale vimbldona sa federerom, pa bio na ivici gladi: Nisam imao šta da jedem, prijatelji su mi kupovali hranu!

Igrao finale vimbldona sa federerom, pa bio na ivici gladi: Nisam imao šta da jedem, prijatelji su mi kupovali hranu!

Mondo 03.10.2021
Nekada je bio velika zvezda, a onda je pao u depresiju nakon brojnih povreda i problema. Nekada je bio velika zvezda, a onda je pao u depresiju nakon brojnih povreda i problema. Nekadašnji finalista grend slema Mark Filipusis je u potresnom intervjuu za… »
Šokantna ispovest finaliste Vimbldona: Nisam imao šta da jedem, molio sam za novac! Porodica je patila zbog mojih grešaka

Šokantna ispovest finaliste Vimbldona: Nisam imao šta da jedem, molio sam za novac! Porodica je patila zbog mojih grešaka

Večernje novosti 03.10.2021
Foto: EPA I to jedan od razloga što mu je najbolji plasman bio 8. mesto na ATP listu, iako je ima potencijala za sami vrh. Finalista Ju-Es opena i Vimbldona je karijeru završio zbog velikog broja povreda koje su ga pratile, a vrhunac je imao od 1996. do… »

Vesti dana »