Povezane vesti
Cele noći nisam oka sklopila, još sam u šoku: Dobitnica stana u Zemunskim kapijama za Kurir o boljim danima za Đekiće
Kurir 03.10.2021
Marijana je uzimala račun kada god je išla u kupovinu. Marijana Đekić sa Novog Beograda sinoć je u Nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" dobila stan u Zemunskim kapijama, i pred njom su, kako kaže za Kurir, sada bolji dani! Kako kaže, svaki put kada je… »
"Ja sam U šoku!" poslala 50 koverti i dobila stan U Beogradu: Marjana skupljala račune i pobedila, sad ne zna šta će!
Mondo 03.10.2021
Održano je treće izvlačenje jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021". Održano je treće izvlačenje jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021". Juče je dodeljeno pet automobila, a stan u naselju Zemunske kapije osvojila je… »
"U šoku sam": Marijana van sebe od sreće nakon što je saznala da je dobila stan u Beogradu: Ona i dva prethodna dobitnika…
Blic 02.10.2021
U šoku sam, nisam se nadala. Ne znam šta ćemo uraditi - ovim rečima je Marijana Đekić sa Novog Beograda opisala kako se oseća kada je saznala da je večeras dobila stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Osvedočeni borac protiv sive ekomonije… »
Vesti dana »
Više javno tužilaštvo u Čačku naložilo obdukciju tela devojčice koja je preminula nakon operacije krajnika
Morava info pre 18 minutajoš 59 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
Iako je niko ne zove na pregovore, Kaja Kalas bi da diktira uslove Rusiji
Vesti online pre 3 minutajoš 25 povezanih
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 26 povezanih