Повезане вести
Огласио се фудбалер флоре који се срушио у хумској: Узрок је и даље велика мистерија, пресекао га је оштар бол!
Хот спорт 03.10.2021
Сви су се сетили случаја Ериксен. Фудбалери Партизана су у другом колу квалификација за Лигу конференција лако савладали естонску Флору са 2:0. Ипак, овај меч, гости ће памтити и по изненадном паду Маркуса Сепика, који је са… »
Штопер Флоре којем је позлило у Београду: Наједном ме је пресекао оштар бол у грудима
Моззарт спорт 03.10.2021
Маркус Сепик мора да одмара до даљег, тако да ће да пропусти меч против Тамеке (недеља, 18.00) у оквиру 26. кола естонског шампионата. Језиво је изгледала сцена у четвртак на стадиону Партизана, када је фудбалер Флоре Маркус… »
Играч Флоре којем је позлило у Хумској никада неће отклонити ову мистерију
Спортске.нет 03.10.2021
Фудбалер Флоре из Талина Маркус Сепик којем је позлило у току утакмице са Партизаном у Хумској у четвртак каже да је изненађен тим немилим догађајем. Он се нашао на земљи у току утакмице са Партизаном у оквиру Лиге конференција… »
"Наједном ме је пресекао оштар бол у грудима": Штопер Флоре којем је позлило у Београду: "Док сам лежао била ми је мука"
Спортал блиц 03.10.2021
Језиво је изгледала сцена у четвртак на стадиону Партизана, када је фудбалер током меча са само легао на терен, држећи се за груди. Свима је пред очима био онај догађај са прошлог Европског првенства, када се тако срушио … »
Огласио се штопер флоре коме је позлило у Београду: Осетио сам јак бол у грудима, не знам зашто ми се то десило
Вечерње новости 03.10.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Пребачен је у болницу, где су му лекари после прегледа дозволили да се врати са екипом у Талин. Тамо је повргнут додатним прегледима, нико није могао да му каже шта се тачно десило, али су отклонили сумњу на… »
Вести дана »
Скупштина Србије усвојила сет измена правосудних закона
Слободна Европа пре 59 минутајош 46 повезаних
ЕУ разматра посебну визу за возаче камиона: Ово су детаљи радног документа Европске комисије
Курир пре 14 минутајош 23 повезане
Дугорочна прогноза за Србију: Шта нас чека у остатку зимске сезоне?
Еуроневс пре 2 сатајош 25 повезаних
Срећа погледала Ђоковића: Музети му предао, са Синером за финале Аустралијан опена
BBC News пре 1 сатјош 112 повезане
Синдикат: Плате наставника и након повећања испод републичког просека
Бета пре 2 сатајош 16 повезаних