Povezane vesti

Oglasio se fudbaler flore koji se srušio u humskoj: Uzrok je i dalje velika misterija, presekao ga je oštar bol!

Oglasio se fudbaler flore koji se srušio u humskoj: Uzrok je i dalje velika misterija, presekao ga je oštar bol!

Hot sport 03.10.2021
Svi su se setili slučaja Eriksen. Fudbaleri Partizana su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija lako savladali estonsku Floru sa 2:0. Ipak, ovaj meč, gosti će pamtiti i po iznenadnom padu Markusa Sepika, koji je sa stadiona morao da bude… »
Štoper Flore kojem je pozlilo u Beogradu: Najednom me je presekao oštar bol u grudima

Štoper Flore kojem je pozlilo u Beogradu: Najednom me je presekao oštar bol u grudima

Mozzart sport 03.10.2021
Markus Sepik mora da odmara do daljeg, tako da će da propusti meč protiv Tameke (nedelja, 18.00) u okviru 26. kola estonskog šampionata. Jezivo je izgledala scena u četvrtak na stadionu Partizana, kada je fudbaler Flore Markus Sepik tokom meča sa… »
Igrač Flore kojem je pozlilo u Humskoj nikada neće otkloniti ovu misteriju

Igrač Flore kojem je pozlilo u Humskoj nikada neće otkloniti ovu misteriju

Sportske.net 03.10.2021
Fudbaler Flore iz Talina Markus Sepik kojem je pozlilo u toku utakmice sa Partizanom u Humskoj u četvrtak kaže da je iznenađen tim nemilim događajem. On se našao na zemlji u toku utakmice sa Partizanom u okviru Lige konferencija, Hitna pomoć je brzo… »
"Najednom me je presekao oštar bol u grudima": Štoper Flore kojem je pozlilo u Beogradu: "Dok sam ležao bila mi je muka"

"Najednom me je presekao oštar bol u grudima": Štoper Flore kojem je pozlilo u Beogradu: "Dok sam ležao bila mi je muka"

Sportal blic 03.10.2021
Jezivo je izgledala scena u četvrtak na stadionu Partizana, kada je fudbaler tokom meča sa samo legao na teren, držeći se za grudi. Svima je pred očima bio onaj događaj sa prošlog Evropskog prvenstva, kada se tako srušio . Srećom, za razliku od… »
Oglasio se štoper flore kome je pozlilo u Beogradu: Osetio sam jak bol u grudima, ne znam zašto mi se to desilo

Oglasio se štoper flore kome je pozlilo u Beogradu: Osetio sam jak bol u grudima, ne znam zašto mi se to desilo

Večernje novosti 03.10.2021
FOTO: M. Vukadinović Prebačen je u bolnicu, gde su mu lekari posle pregleda dozvolili da se vrati sa ekipom u Talin. Tamo je povrgnut dodatnim pregledima, niko nije mogao da mu kaže šta se tačno desilo, ali su otklonili sumnju na infarkt. A prvi put… »

Vesti dana »