Povezane vesti
Frizerka otkrila kako da pomoću jednog trika napravite savršene lokne: Raskošna frizura kao iz salona
Telegraf 03.10.2021
Jednostavno, lako i efektno. Nema žene koja ima dugu kosu, a da nije poželela frizuru sa raskošnim loknama sa kojom uglavnom izlazi samo iz frizerskog salona. Međutim, frizerka Olivija Smalej sa Floride otkrila je jednostavan trik kako ćete do ove… »
Frizerka pokazala trik, žene oduševljenje: Savršene lokne možete napraviti uz pomoć samo jedne plastične flaše (video)
Prva 03.10.2021
Iako vam deluje nemoguće, da biste napravili savršene lokne ne morate ići kod frizera. Sve što vam je potrebno jeste jedna mala plastična flaša i fen. Ovaj trik na svom Instagram profilu pokazala je jedna frizerka, a žene koje su ga isprobale su… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 22 minutajoš 25 povezanih
Kragujevac kliče studentima: Euforični i emotivni doček – „mnogo me boli stopalo, ali za ovo bih dao oba“ (UŽIVO)
Novi magazin pre 11 minutajoš 52 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Pokrajinski sekretarijat kaže da je škola u Pećincima u rekonstrukciji: Deca uče na "gradilištu"?
Radio 021 pre 58 minutajoš 33 povezane
Davidovac: Možda rezultat ne pokazuje koliko je teška billa utakmica
Sportski žurnal pre 10 minutajoš 45 povezanih