Povezane vesti
Masovni pomor ribe zbog curenja nafte iz podvodnog naftovoda kod Kalifornije
N1 Info 03.10.2021
Veliko curenje nafte iz podvodnog naftovoda nedaleko od obale južne Kalifornije prouzrokovalo je masovni pomor ribe i biljnog sveta, a stručni timovi pokušavaju da postave prepreke kako bi se sprečilo da nafta stigne do zaštićenog močvarnog predela… »
Deset tona nafte iscurelo nadomak Kalifornije, pomor ribe i ptica
Radio 021 03.10.2021
Veliko curenje nafte iz podvodnog naftovoda nedaleko od obale južne Kalifornije prouzrokovalo je masovni pomor ribe i biljnog sveta. Stručni timovi pokušavaju da postave prepreke kako bi se sprečilo da nafta stigne do zaštićenog močvarnog predela… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 46 minutajoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 11 minutajoš 54 povezane