Povezane vesti
Bacila oko na bivšeg košarkaša! Priznala Janjušu emocije, njegova reakcija je hit (video)
Mondo 03.10.2021
Grlili se pred svima ispred Bele kuće. Grlili se pred svima ispred Bele kuće. Bivši košarkaš i učesnik Zadruge Marko Janjušević Janjuš važi za jednog od najvećih zavodnika rijalitija, kome mnoge od učesnica nisu odolele, a zbog Maje Marinković se čak i… »
I ova zadrugarka JE bacila oko na janjuša! Priznala emocije prema košarkašu, a njegova reakcija je tek hit! (video)
Kurir 03.10.2021
Sanja Grujić i Marko Janjušević Janjuš su počeli da se grle ispred Bele kuće, pa mu je Sanja izjavila: - Baš si mi nedostajao, gde si bio ceo dan - pitala je Sanja - Ti mene zajebavaš - rekao je Janjuš. - Baš mi je toplo u tvom zagrljaju, odmah pocrvenim… »
Vesti dana »

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 1 satjoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 47 povezanih

Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini - 10 do 12 dana
Beta pre 50 minutajoš 20 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih