Povezane vesti
Marija Kulić se oglasila iz bolnice u Turskoj! Otkrila kako se oseća nakon skenera - Ja sam borac!
Mondo 03.10.2021
Majka Miljane Kulić se nalazi u Turskoj gde je imala zakazan pregled zbog tumora koji je nedavno operisala. Majka Miljane Kulić se nalazi u Turskoj gde je imala zakazan pregled zbog tumora koji je nedavno operisala. Marija Kulić otkrila je da boluje od… »
Oglasila se Marija Kulić iz bolnice u Turskoj: Miljanina majka otkrila kako napreduje lečenje i kako se oseća: Ja sam borac…
Kurir 03.10.2021
Marija Kulić otputovala je u Tursku gde je imala zakazan pregled zbog tumora koji je nedavno operisala. Marija se sada oglasila iz bolnice i otkrila kakav je tretman dobila: - Pre svega hvala svima na divnim rečima podrške. Dobro sam, moje stanje je pod… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Sveće, cveće i 16 minuta tišine (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 46 minutajoš 57 povezanih

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih

Građanima Srbije stigla hitna SMS poruka zbog snežnog nevremena! Rhmz ne prestaje da niže upozorenja, narednih 48 sati je ključno: "Budite na oprezu, pratite instrukcije"
Blic pre 2 satajoš 113 povezane

Davidovac: Poremećen je koncept naše ekipe potpuno, ali ne ostaje nam ništa drugo nego da se borimo
Sportski žurnal pre 1 satjoš 41 povezana