Povezane vesti
Stanković: Cilj ispunjen, važna su samo tri boda
Vesti online 04.10.2021
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Metalac 3:1 u meču 12. kola Superlige. Posle meča, trener crveno-belih Dejan Stanković bio je zadovoljan pobedom. – Znate svi kakve probleme imamo, rekao sam da neću da kukam i da plač, znamo koje boje branimo i šta je… »
‘Ne zanima me kako igramo, važne su pobede!’: Dejan Stanković zadovoljan pred pauzu – ‘Preponosan sam na ekipu!’
Hot sport 04.10.2021
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske p osle pobede nad ekipom Metalca (3:1) i odlaska na zasluženi odmor. Pred superligašima je pauza, a crveno-beli mogu da budu zadovoljni periodom za nama, kako na domaćoj, tako na… »
"Neću da kukam i plačem": Dejan Stanković otvorio dušu posle nikad teže pobede nad Metalcem: Zbog svih problema ovo je…
Sportal blic 03.10.2021
, a dugo se šampion Srbije protiv ekipe Metalca nije ovoliko mučio. To zna i Dejan Stanković, koji je ipak istakao i da je ovo sve realnost, sudeći na brojne kadrovske probleme koji su zadesili crveno-beli tabor. Ovu pobedu su golovima izvojevali Falko… »
Vesti dana »
Jokiću, da li si ti realan!? Monstruozna partija srpskog centra!
Hot sport pre 43 minutajoš 37 povezanih
Danas oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 37 minutajoš 18 povezanih
Iran ismevao Trampa porukom iz čuvenog rijalitija: Otpušten si! Sada je portparol vojske u Teheranu uputio odgovor i na mirovne pregovore sa Belom kućom (video)
Kurir pre 13 minutajoš 10 povezanih
Pravnica o tome da li korisnici mogu tužiti Telekom zbog curenja podataka
Radio 021 pre 38 minutajoš 1 povezana