Повезане вести
Навијачи денвера у страху: Никола, шта ћеш ти тамо?
Вечерње новости 04.10.2021
Фото: Принтскрин Док се екипа полако припрема за меч против Клиперса у Лос Анђелесу, уочи тог дуела Србин је одлучио да оде на утакмицу америчког фудбала и то на дуел домаћих Ремса и Аризона Кардиналса. Пошто је и сам велика… »
‘Шта ћеш тамо?’: Навијачи Денвера у паници, због једног снимка верују да би Јокић могао да напусти Нагетсе! (видео)
Хот спорт 04.10.2021
Српски кошаркаш поново је привукао велику пажњу… Никола Јокић се након мини-одмор, који је добио од тренера Мајкла Мелоуна јер је постао отац, вратио у екипу. Денвер очекује меч предсезоне са Клиперсима у Лос Анђелесу, а уочи… »
НФЛ коначно дочекао Јокића: Никола на дан „појачао“ тим из Лос Анђелеса
Нова 04.10.2021
Никола Јокић је тренутно са Денвером у Лос Анђелесу, чека га меч припрема са Клиперсима, што је искористио да оде на меч америчког фудбала. Меч Ремса и Аризона Кардиналса протекао је уз присуство МВП-ја НБА лиге, ког често и зову… »
Испливао јокићев снимак са стадиона, навијачи га питају - шта ћеш тамо?! Сви су се уплашили да је ово знак да одлази!
Мондо 04.10.2021
Никола Јокић пред меч са Клиперсима био на америчком фудбалу, а то је изазвало велику пажњу. "Зашто је био баш тамо!?", питају се навијачи Нагетса, уплашени да има и "још нешто" у тој његовој посети! Никола Јокић пред меч са… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана