Повезане вести

Трамп открио коју вакцину против ковида 19 је примио

Трамп открио коју вакцину против ковида 19 је примио

РТС 04.10.2021
Бивши председник САД Доналд Трамп открио је да је примио вакцину "Фајзер-Бионтек", први пут откако је напустио Белу кућу. Доналд Трамп је додао да би био подједнако срећан и да је примио било коју од понуђених вакцина. "Па, добио… »
Трамп открио коју вакцину је примио: Био бих срећан коју год да су ми понудили

Трамп открио коју вакцину је примио: Био бих срећан коју год да су ми понудили

Нова 04.10.2021
Бивши председник САД Доналд Трамп открио је да је примио вакцину Фајзер/Бионтек, први пут откако је напустио Белу кућу. „Па, добио сам Фајзер вакцину, али био бих подједнако срећан са било којом од понуђених вакцина“, рекао је… »
Трамп коначно открио коју вакцину против короне је примио: Био бих задовољан било којом

Трамп коначно открио коју вакцину против короне је примио: Био бих задовољан било којом

Правда 04.10.2021
Некадашњи председник САД Доналд Трамп прознао је први пут да је примио Фајзерову вакцину пре него што је напустио Белу кућу. -Примио са Фајзерову вакцину, био бих срећан да сам примио било коју, рекао је Трамп. Операција Варп… »
Курти: Посвећени смо реципроцитету, он води ка признању

Курти: Посвећени смо реципроцитету, он води ка признању

Правда 04.10.2021
Бивши амерички председник Доналд Трамп први пут је открио да је примио Фајзер вакцину против корона вируса пре него што је напустио Белу кућу. - Добио сам Фајзера и био бих веома срећан са било којом од њих - рекао је Трамп за… »

Курир 04.10.2021
Некадашњи председник САД Доналд Трамп прознао је први пут да је примио Фајзерову вакцину пре него што је напустио Белу кућу. -Примио са Фајзерову вакцину, био бих срећан да сам примио било коју, рекао је Трамп. Операција Варп… »
Трамп први пут открио коју је вакцину примио: "Био бих веома срећан са било којом од њих"

Трамп први пут открио коју је вакцину примио: "Био бих веома срећан са било којом од њих"

Телеграф 04.10.2021
Трампови су се вакцинисали у јануару пре одласка из Беле куће. Бивши амерички председник Доналд Трамп први пут је открио да је примио Фајзер вакцину против корона вируса пре него што је напустио Белу кућу. - Добио сам Фајзера и… »

Вести дана »