Повезане вести

Мирјана Карановић сломљена од туге заплакала за преминулим колегама (ВИДЕО)

Мирјана Карановић сломљена од туге заплакала за преминулим колегама (ВИДЕО)

Вести онлине 04.10.2021
Популарна глумица Мирјана Карановић последњом објавом на друштвеној мрежи Инстаграм растужила је своје пратиоце. Наиме, педесетседмогодишња уметница поделила је видео снимак из аутомобила у коме се може видети како плаче… »
Потресан снимак мирјане Карановић: Јеца и плаче у колима - "Удари ме као песницом да вас више никад нећу видети" (видео)

Потресан снимак мирјане Карановић: Јеца и плаче у колима - "Удари ме као песницом да вас више никад нећу видети" (видео)

Мондо 04.10.2021
Мирјана Карановић се сломила због преминулих колега. Мирјана Карановић се сломила због преминулих колега. Глумица Мирјана Карановић објавила је потресан видео на Инстаграму, којим се у сузама присетила драгих колега глумаца који… »
Мирјана Карановић плаче и јеца у колима: Сломљена због смрти колега

Мирјана Карановић плаче и јеца у колима: Сломљена због смрти колега

Нова 04.10.2021
Легендарна глумица Мирјана Карановић сломила се пред пратиоцима на Инстаграму и заплакала сетивши се својих колега који су нас напустили. Мирјана се расплакала у колима, када се сетила покојних глумаца Небојше Глоговца, Ненада… »
(Видео) Мирјана Карановић плаче и јеца у колима: Сломљена због колега: "Само ме удари као песницом да вас више никад нећу…

(Видео) Мирјана Карановић плаче и јеца у колима: Сломљена због колега: "Само ме удари као песницом да вас више никад нећу…

Блиц 04.10.2021
Глумица Мирјана Карановић сломила се пред пратиоцима и заплакала сетивши се својих колега који су нас напустили. Мирјана се расплакала у колима, када се сетила покојних глумаца Небојше Глоговца, Ненада Ненадовића, Горана… »

Вести дана »