Povezane vesti
"Oduzmite dozvolu manijaku" Uznemirujuća scena sa Zvezdare: Automobilom u punoj brzini naleteo na pešaka (video)
Alo 04.10.2021
U Čingrijinoj ulici na Zvezdari zabeležen je još jedan snimak bahate vožnje, a tragedija je zamalo izbegnuta. Snimak je osvanuo na društvenim mrežama i razbesneo je korisnike interneta. Kako se vidi, vozač tojote u punoj brzini pretiče automobil u… »
Devojka zamalo pokošena na pešačkom: Pogledajte šok snimak sa Zvezdare - vozač dao gas i ne staje! (video)
Mondo 04.10.2021
Još jedna bahata vožnja zabeležena je na ulicama glavnog grada. Još jedna bahata vožnja zabeležena je na ulicama glavnog grada. Naime, u Čingrijinoj ulici na Zvezdari, tragedija je, sudeći po snimku, izbegnuta za dlaku. Kako se može videti na… »
Šok snimak sa zvezdare: Bahati vozač jurio Čingrijinom pa preticao pred sam pešački prelaz, umalo pregazio pešaka (video)
Kurir 04.10.2021
Još jedna bahata vožnja zabeležena je u Beogradu u Čingrijinoj ulici na Zvezdari, a sudeći po onome što se vidi na snimku, tragedija je izbegnuta za dlaku. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) Na snimku koji je… »
Bahati vozač preticao velikom brzinom, pa za malo "pokupio" pešaka na pešačkom prelazu
Blic 03.10.2021
Bahati vozač za malo je udario dete na pešačkom prelazu, prilikom preticanja automobila, danas u popodnevnim časovima u Čingrijinoj ulici. Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, vidi se da je vozilo tokom preticanja bilo u… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 5 satijoš 8 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 12 satijoš 2 povezane