Povezane vesti

"Oduzmite dozvolu manijaku" Uznemirujuća scena sa Zvezdare: Automobilom u punoj brzini naleteo na pešaka (video)

"Oduzmite dozvolu manijaku" Uznemirujuća scena sa Zvezdare: Automobilom u punoj brzini naleteo na pešaka (video)

Alo 04.10.2021
U Čingrijinoj ulici na Zvezdari zabeležen je još jedan snimak bahate vožnje, a tragedija je zamalo izbegnuta. Snimak je osvanuo na društvenim mrežama i razbesneo je korisnike interneta. Kako se vidi, vozač tojote u punoj brzini pretiče automobil u… »
Devojka zamalo pokošena na pešačkom: Pogledajte šok snimak sa Zvezdare - vozač dao gas i ne staje! (video)

Devojka zamalo pokošena na pešačkom: Pogledajte šok snimak sa Zvezdare - vozač dao gas i ne staje! (video)

Mondo 04.10.2021
Još jedna bahata vožnja zabeležena je na ulicama glavnog grada. Još jedna bahata vožnja zabeležena je na ulicama glavnog grada. Naime, u Čingrijinoj ulici na Zvezdari, tragedija je, sudeći po snimku, izbegnuta za dlaku. Kako se može videti na… »
Šok snimak sa zvezdare: Bahati vozač jurio Čingrijinom pa preticao pred sam pešački prelaz, umalo pregazio pešaka (video)

Šok snimak sa zvezdare: Bahati vozač jurio Čingrijinom pa preticao pred sam pešački prelaz, umalo pregazio pešaka (video)

Kurir 04.10.2021
Još jedna bahata vožnja zabeležena je u Beogradu u Čingrijinoj ulici na Zvezdari, a sudeći po onome što se vidi na snimku, tragedija je izbegnuta za dlaku. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) Na snimku koji je… »
Bahati vozač preticao velikom brzinom, pa za malo "pokupio" pešaka na pešačkom prelazu

Bahati vozač preticao velikom brzinom, pa za malo "pokupio" pešaka na pešačkom prelazu

Blic 03.10.2021
Bahati vozač za malo je udario dete na pešačkom prelazu, prilikom preticanja automobila, danas u popodnevnim časovima u Čingrijinoj ulici. Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, vidi se da je vozilo tokom preticanja bilo u… »

Vesti dana »