Повезане вести

‘Учинили су да се осећам као лопов’: Ово се чекало, Мбапе коначно проговорио о напуштању ПСЖ-а – навијачи ће остати шокирани…

‘Учинили су да се осећам као лопов’: Ово се чекало, Мбапе коначно проговорио о напуштању ПСЖ-а – навијачи ће остати шокирани…

Хот спорт 04.10.2021
Један од најбољих играча ПСЖ-а Килијан Мбапе говорио је о свом незадовољству у клубу. Током летњег прелазног рока, много се спекулисало око судбини фрнацуског аса. Причало се да би Мбапе могао да пређе у редове Реал Мадрида… »
Мбапе: У ПСЖ-у су учинили да се осећам као лопов

Мбапе: У ПСЖ-у су учинили да се осећам као лопов

Спортски журнал 04.10.2021
Тражио сам да одем из Пари Сен Жермена овог лета јер у том тренутку нисам хтео да продужим уговор, а сматрао сам да клуб може добро да заради и да доведе квалитетну замену, изјавио је Килијан Мбапе. "Не свиђа ми се што су рекли… »
Мбапе направио лом: Одлазим, ПСЖ је учинио све да се осећам као лопов

Мбапе направио лом: Одлазим, ПСЖ је учинио све да се осећам као лопов

Нова 04.10.2021
Килијан Мбапе, нападач Пари Сен Жермена, није штедео садашњи клуб у последњем интервјуу и најавио је да је време да напусти престоницу Француске. Неколико последњих прелазних рокова се француски нападач повезује са Реалом, а… »
Мбапе: Желео сам да напустим ПСЖ овог лета

Мбапе: Желео сам да напустим ПСЖ овог лета

Бета 04.10.2021
Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе потврдио је данас да је у јулу желео да напусти тај француски клуб. Бројни медији су током лета писали да Мбапе, који је ушао у последњу сезону уговора са ПСЖ-ом, жели да напусти тај клуб… »
Мбапе: Тражио сам да напустим ПСЖ овог лета, осетио сам се као лопов

Мбапе: Тражио сам да напустим ПСЖ овог лета, осетио сам се као лопов

Моззарт спорт 04.10.2021
Намера Француза била да омогући клубу да заради новац који ће уложити у адекватне замене. Протекло лето изродило је једну од најлуђих завршница у историји прелазних рокова, а међу главним протагонистима нашао се Килијан Мбапе… »
Мбапе отворио душу - тражио сам да одем, за ваше добро: Сви причају о клановима у ПСЖ, а он иде због другог разлога

Мбапе отворио душу - тражио сам да одем, за ваше добро: Сви причају о клановима у ПСЖ, а он иде због другог разлога

Мондо 04.10.2021
Кад није овог лета, онда ће следећег. Кад није овог лета, онда ће следећег. Француски нападач Килијан Мбапе умало је постао звезда летњег прелазног рока пошто је одбио нови уговор у Паризу, да би потом Реал Мадрид понудио 170… »
Нова бура у рају! Мбапе коначно проговорио о напуштању ПСЖ-а и шокирао навијаче: Тражио сам да одем!

Нова бура у рају! Мбапе коначно проговорио о напуштању ПСЖ-а и шокирао навијаче: Тражио сам да одем!

Спортал блиц 04.10.2021
Дуго се спекулише о незадовољству и жељи да један од најбољих нападача данашњице напусти . Током минулог трансфер рока говорило се да би могао да појача , , али је на крају, остао у "граду светлости". У интервјуу који је дао… »
Европа подрхтава - Мбапеов велики интервју који решава многе мистерије!

Европа подрхтава - Мбапеов велики интервју који решава многе мистерије!

Спортске.нет 04.10.2021
Нападач Пари Сен Жермена Килијан Мбапе отворио је душу у опширном интервјуу за "РМЦ спорт", где се ниједна тема није заобишла, а посебно су интересантне биле приче у вези са његовом жељом да напусти клуб овог лета. Тема број… »

Вести дана »