Повезане вести

Мали демантује Пандорине папире: Лаж да имам 24 стана

Мали демантује Пандорине папире: Лаж да имам 24 стана

Глас Америке 05.10.2021
БЕОГРАД — Министар финансија Србије Синиша Мали демантовао је да поседује 24 стана у Бугарској, и сазнања која је објавио портал КРИК у оквиру пројекта Пандорини папири, назвао "лажима". Пандорини папири, односно више од 12… »
Синиша Мали одбацио тврдње да има 24 стана у Бугарској

Синиша Мали одбацио тврдње да има 24 стана у Бугарској

Телеграф 05.10.2021
- Имам један стан који сам уредно пријавио и тамо идем са децом на летовање - рекао је министар финансија. Министар финансија Синиша Мали одбацио је данас тврдње да има 24 стана у Бугарској. - Ја бих замолио све оне који се… »
Зашто Вучић и даље не да Малог?

Зашто Вучић и даље не да Малог?

Данас 05.10.2021
Министар финансија Синиша Мали је кључни човек структуре Вучићевог режима, као и у неформалној групи људи која држи сву моћ у земљи и поседује довољно информација, вероватно више и од Небојше Стефановића, којима може да… »
Вучић КРИК-у: Сигуран сам да нисте доказали да је Мали био власник 24 стана (ВИДЕО)

Вучић КРИК-у: Сигуран сам да нисте доказали да је Мали био власник 24 стана (ВИДЕО)

Данас 05.10.2021
Упркос томе што су у „Пандориним папирима“ објављена документа која показују да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 луксузна стана у Бугарској, председник Србије Александар Вучић рекао је да је сигуран да КРИК то… »
Мали о „Пандориним папирима“: Лаж је да имам 24 стана у Бугарској, нисам ја Ђилас

Мали о „Пандориним папирима“: Лаж је да имам 24 стана у Бугарској, нисам ја Ђилас

Политика 05.10.2021
Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас у Скупштини Србије да има само један стан у Бугарској и да тамо летује са децом, а да они који измишљају да има 24 стана исто тако могу да кажу да има 240 или 2.400 станова.„Молим… »
Тужилаштво и Агенција за спречавање корупције да поново отворе случај 24 стана

Тужилаштво и Агенција за спречавање корупције да поново отворе случај 24 стана

Данас 05.10.2021
„Уколико утврдите да сам власник било којег од ових станова, сви су ваши. Добићете кључ истог тренутка“, обећао је Синиша Мали 2015. редакцији КРИК-а која је открила да је био директор две оф-шор фирме са Британских Девичанских… »
Синиша Мали одговорио на Пандорине папире: "Имам један стан, који сам уредно пријавио"

Синиша Мали одговорио на Пандорине папире: "Имам један стан, који сам уредно пријавио"

Блиц 05.10.2021
- Замолио бих доне који се баве тиме да престану да лажу, јер то што раде нема никаквог смисла. Као што кажу да имам 24 стана у Бугарској, тако могу да кажу и да имам 240 станова. Имам један стан, који сам уредно пријавио и у… »
Мали: Новинари лажу, имам један стан, нисам ја Гојко Дјилас

Глас Зајечара 05.10.2021
Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас у Скупштини Србије да има само један стан у Бугарској и да тамо летује са децом, а да они који измишљају да има 24 стана исто тако могу да кажу да има 240 или 2.400 станова. „Молим… »
Синиша Мали о Пандориним папирима: Имам један стан који сам уредно пријавио

Синиша Мали о Пандориним папирима: Имам један стан који сам уредно пријавио

РТС 05.10.2021
"Пандорине папире" министар финансија Синиша Мали чита као лаж, тврдећи да су наводи о њему неистинити. Понавља да је власник једног стана у Бугарској који је уредно пријавио. "Ако постоји нешто што није у складу са законом… »
Мали: Нисам ја циљ, већ Александар Вучић! Хтели су да нађу његове рачуне, али им је проблем јер их нема

Мали: Нисам ја циљ, већ Александар Вучић! Хтели су да нађу његове рачуне, али им је проблем јер их нема

Вечерње новости 05.10.2021
Фото: Тањуг - Нисам циљ ја. Циљ је био да нађу рачуне Александра Вучића, али им је проблем зато што их нема - рекао је Мали и додао: - Права тема овде свима је зашто не могу да дођу до рачуна Александра Вучића. Није њима… »
Мали о 24 стана: Замолио бих оне који се баве том темом да престану да лажу

Мали о 24 стана: Замолио бих оне који се баве том темом да престану да лажу

Вечерње новости 05.10.2021
Фото: Новости - Замолио бих оне који се баве том темом само да престану да лажу јер то што раде нема никаквог смисла. Тако могу да ми кажу да имам 240 станова, или2.400 станова. Дакле никакве разлике нема. Ја имам један стан који… »
Мали срамно одбија да одговори о 24 стана: Све је напад на Вучића

Мали срамно одбија да одговори о 24 стана: Све је напад на Вучића

Нова 05.10.2021
Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас, на конференцији за медије у Скупштини Србије, да је лаж да има 24 стана на бугарском приморју. Он је оптужио новинаре да се "баве измишљотинама", те да иза свега стоји напад на… »
Мали: Нема доказа о 24 стана, то су лажи, имам само један стан

Мали: Нема доказа о 24 стана, то су лажи, имам само један стан

Н1 Инфо 05.10.2021
Министар финансија Синиша Мали изјавио је да су лажи да је доказано да је имао 24 стана у Бугарској, као што је објављено у документима до којих су новинари КРИК дошли у оквиру међународног пројекта "Пандорини папири". „Замолио… »
Радојевић: Треба више притиска од грађана да би се покренуо случај Малог (ВИДЕО)

Радојевић: Треба више притиска од грађана да би се покренуо случај Малог (ВИДЕО)

Цензоловка 05.10.2021
Новинарка КРИК-а Весна Радојевић истиче да сада када је та Мрежа за истраживање криминала и корупције доказала, у склопу међународног пројекта Пандорини папири, да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 луксузна… »
Дру Саливен о Пандориним папирима: Мислим да се Вучић неће одрећи Малог

Цензоловка 05.10.2021
Дру Саливен, један од оснивача Пројекта за извештавање о организованом криминалу и корупцији (ОЦЦРП), који је издавач Пандориних папира, рекао је да очекује покретање истрага у многим државама чији се појединци помињу у… »
Радојевић: Треба више притиска од грађана да би се покренуо случај Малог

Радојевић: Треба више притиска од грађана да би се покренуо случај Малог

Н1 Инфо 05.10.2021
Новинарка КРИК-а Весна Радојевић истиче да сада када је та Мрежа за истраживање криминала и корупције доказала, у склопу међународног пројекта Пандорини папири, да је министар финансија Синиша Мали био власник 24 луксузна… »
Мали: Нема доказа о 24 стана, имам само један

Мали: Нема доказа о 24 стана, имам само један

Слободна Европа 05.10.2021
Министар финансија Синиша Мали изјавио је да су лажи да је доказано да је имао 24 стана у Бугарској, као што је објављено у документима до којих су новинари КРИК-а дошли у оквиру међународног пројекта "Пандорини папири"… »

Радио сто плус 05.10.2021
Он је неколико пута поновио да он није Драган Дјилас са десетинама милиона евра по оф шор рачунима, нити Драганов брат Гојко Дјилас за којег је рекао да има 35 станова у Београду. „Овде је права тема зашто не могу да пронадју… »

Бета 05.10.2021
Дру Саливен, један од оснивача Пројекта за извештавање о организованом криминалу и корупцији (ОЦЦРП), који је издавач Пандориних папира, рекао је да очекује покретање истрага у многим државама чији се појединци помињу у… »
Дру Саливен, издавач Пандориних папира, о Синиши Малом: “Мислим да га се Вучић неће одрећи”

Дру Саливен, издавач Пандориних папира, о Синиши Малом: “Мислим да га се Вучић неће одрећи”

Недељник 05.10.2021
Цредит лине: Идрисс Бигоу-Гиллес / АФП / Профимедиа (Бета) – Дру Саливен, један од оснивача Пројекта за извештавање о организованом криминалу и корупцији (ОЦЦРП), који је издавач Пандориних папира, рекао је да очекује покретање… »
Синиша Мали се обраћа медијима

Синиша Мали се обраћа медијима

Нова 05.10.2021
Министар финансија Синиша Мали говориће о сету економских закона који ће се наћи на данашњој седници Народне Скупштине, саопштено је из његовог кабинета. Претпоставља се да ће Мали говорити и о открићу истраживачког портала… »

Радио сто плус 05.10.2021
„У Србији, министар финансија Синиша Мали је више пута рекао да није власник та 24 стана у Бугарској које је добио од руске нафтне компаније „Лукоил“. Ухватили смо га у лажи у свакој фази. Коначно смо утврдили да је у ствари… »
Неће се Вучић одрећи Малог: Издавач Пандориних папира говорио о српском режиму

Неће се Вучић одрећи Малог: Издавач Пандориних папира говорио о српском режиму

Нова 05.10.2021
Издавач „Пандориних папира“ сматра да се Вучић неће одрећи Малог

Издавач „Пандориних папира“ сматра да се Вучић неће одрећи Малог

Н1 Инфо 05.10.2021
Дру Саливен, један од оснивача Пројекта за извештавање о организованом криминалу и корупцији (ОЦЦРП), који је издавач "Пандориних папира", рекао је да очекује покретање истрага у многим државама чији се појединци помињу у… »
Ана Брнабић о Пандора папирима: Видела сам раније те оптужбе, морала бих да видим шта је ту ново

Ана Брнабић о Пандора папирима: Видела сам раније те оптужбе, морала бих да видим шта је ту ново

Блиц 04.10.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је данас да није упућена у најновије папире који повезују министра финансија Синишу Малог са оф-шор компанијама. Одговарајћи на питање новинара у Мостару да прокоментарише Пандорине папире… »

Вести дана »