Повезане вести

Са сендвичима и крпама кренула код ибре: Нада Топчагић испричала невиђену сцену с рођендана у Милану - падање од смеха!

Са сендвичима и крпама кренула код ибре: Нада Топчагић испричала невиђену сцену с рођендана у Милану - падање од смеха!

Мондо 05.10.2021
Нада Топчагић насмејала све у студију! Нада Топчагић насмејала све у студију! Нада Топчагић била је звезда вечери на прослави 40. рођендана легендарног шведског фудбалера Златана Ибрахимовића у Милану. После Санрема када ју је… »
Сад Можете да ми пљунете под прозор! Нада поручила колегама да цркну од муке - "Ибра и ја смо светске фаце!"

Сад Можете да ми пљунете под прозор! Нада поручила колегама да цркну од муке - "Ибра и ја смо светске фаце!"

Мондо 05.10.2021
Певачица Нада Топчагић сумирала утиске после журке изненађења за Златана Ибрахомовића. Певачица Нада Топчагић сумирала утиске после журке изненађења за Златана Ибрахомовића Шведски нападач Златан Ибрахимовић прославио је… »
Песма кошта к'о гарсоњера у Београду?! Нада Топчагић хит у Милану - због Ибре за три минута зарадила 30.000 евра!

Песма кошта к'о гарсоњера у Београду?! Нада Топчагић хит у Милану - због Ибре за три минута зарадила 30.000 евра!

Мондо 05.10.2021
Певачица Нада Топчагић појавила се на рођендану Златана Ибрахимовића! Певачица Нада Топчагић појавила се на рођендану Златана Ибрахимовића! Шведски нападач Златан Ибрахимовић прославио је јубиларни 40. рођендан великом журком у… »
Колеге могу да ми пљуну под прозор и цркну од муке: Нада открила како се провела код Ибре, а ево шта је фудбалер радио целу…

Колеге могу да ми пљуну под прозор и цркну од муке: Нада открила како се провела код Ибре, а ево шта је фудбалер радио целу…

Курир 05.10.2021
Певачица Нада Топчагић (68) појавила се у недељу увече на рођенданској прослави у Милану код фудбалера Златана Ибрахимовића, а после гала журке испричала је да су Ибра и она светске фаце, те и да колеге с естраде могу да јој… »

Вести дана »