Povezane vesti

Objava iskusnog ofanzivca je hit na internetu: ‘Uspeo sam da upoznam suprugu! Ona je dobra osoba’

Objava iskusnog ofanzivca je hit na internetu: ‘Uspeo sam da upoznam suprugu! Ona je dobra osoba’

Hot sport 05.10.2021
Brazilac je iskoristio priliku da izmami osmeh svojih fanova! Napadač Totenhema Lukas Moura se na svom Tviter nalogu oglasio povodom jučerašnje situacije i pada društvenih mreža (Vacap, Insatgram, Fejsbuk). Brazilac je na šaljiv i zanimljiv način… »
Pao instagram, fudbaler Totenhema popričao sa ženom: Fina neka osoba…

Pao instagram, fudbaler Totenhema popričao sa ženom: Fina neka osoba…

Nova 05.10.2021
Fudbaler Totenhema, Lukas Mura, našalio se povodom pada društvenih mreža, koji je potrajao duže od šest sati. „Nakon pada WhatsAppa i Instagrama, imao sam priliku da malo razgovaram sa svojom suprugom. Fina neka osoba“, poručio je Mura putem… »
Crnogorska NBA zvezda poručila: Bilo bi sjajno da je Instagram ostao ugašen zauvek

Crnogorska NBA zvezda poručila: Bilo bi sjajno da je Instagram ostao ugašen zauvek

Večernje novosti 05.10.2021
Nikole Jokić i Vučević foto: EPA Veliki broj sportista je bio razočaran, pa su brže bolje kad su proradile društvene mreže krenuli da se oglašavaju. Ipak, ima i onih koji smatraju da bi život bez Instagrama i Fejsbuka bio mnogo kvalitetniji, kao… »
Fudbaler totenhema posle pada Instagrama: Imao sam priliku da pričam sa ženom! Fina neka osoba

Fudbaler totenhema posle pada Instagrama: Imao sam priliku da pričam sa ženom! Fina neka osoba

Večernje novosti 05.10.2021
Foto: Instagram - Nakon pada Vacapa i Instagrama, imao sam priliku da malo razgovaram sa svojom suprugom. Fina neka osoba - poručio je Mura putem Tvitera, koji je jedini od društvenih mreža bio dostupan u ponedeljak veče. Mura je, inače, od 2016… »
Nikola Vučević: Bilo bi sjajno da je Instagram ostao ugašen zauvek

Nikola Vučević: Bilo bi sjajno da je Instagram ostao ugašen zauvek

Nova 05.10.2021
Pad brojnih društvenih mreža naišao je na brojne odjeke u svetu sporta, oglasio se i Nikola Vučević, košarkaš Čikago Bulsa. NBA liga se opet pokreće polako kroz predsezonske utakmice, odigrano je devet mečeva u noći između ponedeljka i utorka… »

Vesti dana »